W centralnym punkcie Radomska przywiązac kolesia zdjąć bieliznę i podprowadzić młodego cielaka niec chłopa zadowoli. I nastepny zanim pomysli o gwalcie na nieletnim grubo sie zastanowi. Obowiązkowo pamietac o YT o bedzie wyswietleń
Więzienie i utrzymywanie go z naszych podatków ... Mur i pluton z bronią dla takiego zwyrodnialca...
Przestańcie pisać na takie tematy to nic nowego bo w mojej gminie co ja wiem były dwa przypadki gdzie brat siostrze dziecko zrobił a w innym przypadku w rodzinie wielodzietnej gdzie sporo tych dzieciaków było i jedna z córek juz męzatka i mieszkali razem ,tam każdy z kazdym sie bzykał i problemu z tego nie robili .jak widac pomoc społeczna to filcja i wszyscy wszystko wkoło wiedzieli ale nie słuzby wiec powiem wprost ,ze zlikwidowac pomoc społeczną i policje bo jak nie zaszkodzą to napewno na ich pomoc liczyc nie mozna
Gdzie moj komentarz?Czyzby byl za bardzo prawdziwy?Poprzednio napisalam,ze to hiena,padalec i zeby zgnil za ####################
Ja bym mu dał 100 lat i żeby pracował na swoje utrzymanie i żeby wiedział że to kara a nie wczasy za publiczne pieniądze!!!
Zakaz zbliżania na 5 lat... a po 5 latach co? Znów beda kochającą rodzina? Ona bedzie miala wtedy 17 lat ... Ludzie co Sądy!!!! Po co ci ludzie w ogóle istnieją i zarabiają takie pieniadze?
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!