niech wyiom caly czas a ni tylko 10 kwietnia o 8.41 to morzw nieiednemu w glowie cos sie przestawi i przejrzy na oczy
Ja proponuję też wyć jak prezydent się obudzi, jak pójdzie do toalety, jak zasiądzie do biurka, jak zakaszle, jak podrapie się głowie i jak będzie ustalał, nagrody dla swoich sługusów.
Ręce opadają! Rocznica, rocznicą ale to już zdecydowana przesada!!!!
Trzeba uciekać z tego miasta i z tego kraju.
Sklave ja by tam zginął kris z rwojej rodziny to byś inaczej pisał buraczki z pt
A może by tak o 10.31,w momencie,kiedy Macierewicz uciekał jak szczur pociągiem do Polski.
Nie mogli sie rozbić o 10 czy 11,po całym tygodniu ciężkiej pracy chciałbym sobie dłużej pospać!!
Nie po to płace ciężkie podatki,żeby mnie chojniaki czy inne tyfusy budziły o tak wczesnej porze.
Biznes smoleński ma się dobrze. Kolejny Licheń będziemy mieli? Towarzyszu Macierewicz i towarzyszu Kaczyński o co wam chodzi o prawdę czy o wyciągnięcie jak największej kasy na tej tragedii. Ta wasza zabawa w szukanie prawdy już kosztowała nas podatników ponad 70 mln złotych.
Wkrótce zaczną się pielgrzymki do świętego miejsca, gdzie historia zatoczyła koło. I stanie się cud. Pojedynczy pielgrzymi zobaczą srebrzystą poświatę nad miejscem wypadku, ktoś dostrzeże stojącą postać Matki Świętej (Marii) roniącej krwawe łzy, na niebie smoleńskim z ciemnych deszczowych chmur ułoży się korona cierniowa Jezusa Chrystusa, ktoś chory ozdrowieje, ktoś kulejący po przejściu kilku kilometrów po ziemi świętej poczuje poprawę i ból ustąpi.
Więcej na http://sklave.manifo.com/polityka
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!