Można na spokojnie iść na cmentarz drugiego bez korków itp.Ale wienkszosci cienszko to zrozumieć.
A może prościej byłoby zamknąć ulice wokół cmentarza dla samochodów i przekierować tam linie autobusowe na okres 31.10-02.11. Za okazaniem dowodu rej. auta przejazd za darmo albo np. 1zl/osobę. Ludzie zostawiliby auta na parkingach, w domach lub u znajomych i pojechali komunikacja miejska. Byłoby szybciej i wysiadloby się tuż przy cmentarzu... No ale to byłoby chyba zbyt proste i zbyt piękne...
"Na ulicy Rolniczej od strony południowej na odcinku od Lelewela do Spacerowej będzie ustawiony znak B-36 „zakaz zatrzymywania się”."
Na ulicy Partyzantów po stronie południowej od Lelewela do Cmentarnej zakaz jest umieszczony na stałe a kierowcy go ignorują. A służby ignorują stojące na zakazie samochody.
Nie ma takiej ulicy.
https://osm.org/go/0OkBVEu0x-
Groby odwiedza się częściej niż raz w roku zależy kto dla kogo był ile warty ja jestem co drugi dzień od ponad roku i nie wyobrażam sobie nie odwiedzić kochanej mi osoby
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!