Nowa zawodnicza zakontraktowana, a strona klubowa i reszta mediów milczy. Może nie wiedzą nic na ten temat. Dobrze że chociaż są Sportowe Fakty, to człowiek czegoś się dowie. Kpina i żenada, a miało być tak pięknie.
Na oficjalnym profilu i stronie Piotrcovii informacji nie ma. Mylisz to z jakimś profilkiem kibicowskim, a chyba nie o to chodzi żeby wszyscy dookoła wiedzieli a klub milczał. Widzę że jesteś dobrze poinformowany/a o tym co się dzieje w klubie, albo siejesz ploty. Chciałabym w to wierzyć ale jakoś nie mogę.
Trudno żeby robili z jakiegoś tam turnieju serial w odcinkach, myśl trochę. Pewnie podadzą po prostu wyniki.
Nadajecie na stronę piotrcovii i macie rację. Ale co powiedzieć o aktuanościach tutaj? Ani jednego wyniku a skonczył się przedostatni mecz turnieju.
Kabaret na stronie Piotrcovii trwa dalej.Wyników jak nie było tak dalej brak. Na starej stronie relacje były szybkie i aktualne.Po kim więc sprzątać jak tamta strona nie jest aktywna od dawna?
Człowieku weź się ogarnij ... jaką miara chcesz stawiać na równi Piotrkowianina z Piotrcovią...Masz wogole porównanie jakie są wymogi ligi zawodowej , a jakie tego "kabaretu" w damskim szczypiorniaku... Popatrz na poziom sportowy ligi męskiej i żeńskiej, i na końcu progres sportowy jaki obie ekipy zrobiły przez ostatnie trzy lata. Resztę dopowiedz sobie sam...
nie długo wybory ,a po wyborach nowi radni ,i w końcu normalne dzielenie pieniędzy na ,a nie faworyzowanie jednej drużyny tak ,że do 21 .10 .2018 ,a potem już tylko lepiej
oczywiście szanowna komisjo rewizyjna i koledzy nie długo będzie. Trzeba posprzątać po ostatnim prowadzącym tą stronę
Nie chcę się czepiać, ale na stronie klubu nie ma szczegółowego programu imprezy. Prowadzenie strony jest na bardzo niskim poziomie. Wyników, składów z meczów z Koroną nie ma do tej pory. Nie bardzo mogę zrozumieć o co tu chodzi. Szanowni Państwo zarządzający stroną klubu - miejcie szacunek do kibiców i rzetelnie informujcie o sytuacji w klubie.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!