FORUM » img
metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
babka ~babka (Gość)05.04.2013 22:39

e tam. Tu jest ulica, przecież asfalt widać. To ulica Wierzejska przestała istnieć.

00

zet ~zet (Gość)04.04.2013 22:38

Brogi mało używane np. Armii Krajowej lub Sikorskiego, spójrzcie teraz na żelazna w stronę miasta na torach to auto już prawie po dach wpada w dziurę. Jeszcze trochę i jazda kanałami będzie bezpieczniejsza

00

Deli ~Deli (Gość)04.04.2013 15:12

Tytuł filmu powinien brzmieć Najgorsze piotrkowskie drogi, bo pokazano te najgorsze i o małym natężeniu ruchu ( w większości). Nie wiem co tu zima ma do rzeczy skoro te drogi nie były remontowane od lat i one już o wiele wcześniej wymagały remontu. Skoro mówicie, że drogi są źle robione i po zimie niszczeją to czemu nie pokarzecie dróg wyremontowanych przed zimą tylko te, które od lat już wymagają remontu. Poza tym czemu akurat te ulice wybraliście? Uważam, że o wiele bardziej potrzebny jest remont np. ul. Wojska Polskiego niż Spacerowej czy Przemysłowej. I to porównanie z Radomskiem. Czemu nie pokazaliście ich ulic (jeździłem po Radomsku i wcale lepiej nie jest)? A ta wypowiedź o tych mieszankach to już mnie powaliła - narzekacie na piotrkowskie sypanie i odśnieżanie to skoro tak nie sypią to co popsuło nasze drogi (wiem, wiem co powiecie, ale chodzi mi porównanie z radomszczańskim sypaniem)? Wracając do Piotrkowa jeżeli oceniamy stan dróg to oceńmy całościowo. Nie twierdze, że mamy idealne drogi, ale obraz piotrkowskich dróg, który pokazaliście jest co najmniej mijający się z prawda.

00

Piotrkowianin 2 bis ~Piotrkowianin 2 bis (Gość)19.03.2013 15:18

Czy to jest logiczne ,że w mieście z budżetem 437.362.262,84 zł. na rok 2013 na bieżące remonty dróg i nawierzchni przeznacza się 2.080.018,00zł. To niespełna 0,5 % - paranoja, czy kara za posiadanie samochodu.

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat