metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
jaja ~jaja (Gość)06.05.2016 14:01

Oczywiście powyższy komentarz dotyczy Polskiego Związku Emerytów i Rencistów w Piotrkowie Trybunalskim Ul Wysoka 6

00

jaja ~jaja (Gość)06.05.2016 13:57

Jest to stowarzyszenie kliki tzn osób korzystających z najlepszych ofert a dotyczy to głównie zarządu.Dziwię się pozostałym osobom że godzą się na takie układy. Wyjazdy wczasowe odbywają się z udziałem po kilka osób z zarządu i to kilkakrotnie w roku. Jestem ciekawa kto za to płaci.Należy zmienić zarząd, aby wszyscy mieli dostęp do wszystkich ofert jednakowo. należy zwołać spotkanie i wprowadzić osoby bardziej energiczne .Byłam kilka razy na wyjeździe ze stowarzyszeniem i widziałam wpadki osób odpowiedzialnych /kłótnie ,obrażanie się, nie interweniowanie w różnych sytuacjach itp/. Jedyną osobą która jest energiczna jest Pani skarbnik, ale i ona dołączyła do kliki Pana prezesa. Ja postaram się zapoznać z przepisami i przedstawię na forum informacje.

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat