metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
axe ~axe (Gość)20.03.2018 08:30

No wreszcie jakiś artykuł o pozytywnie zakręconym piotrkowianinie Piotrku Biegale. Jak wyjeżdżał na rajd Budapeszt Bamako podsunąłem pomysł redakcji e-piotrkow by napisali coś o nim. Spore grono ludzi obserwowało jego poczynania (bieżące relacje na facebooku) można, było na żywo obserwować, gdzie w danej chwili się znajduje załoga Grzmiącego Rydwanu - niestety redakcja e-piotrkow nie była zainteresowana. Może teraz zreflektujecie się i przy następnej wyprawie będziecie np. patronem medialnym.

80

snoop drągi drong ~snoop drągi drong (Gość)20.03.2018 09:25

Sam trochę świata zwiedziłem i bardzo cieszy mnie fakt, że są ludzie w naszym rejonie którzy moją pasje do podróży.

20

Witek ~Witek (Gość)20.03.2018 08:11

Na zdjęciu poczciwy dobry Polonez nawet tego nie produkujemy do tego doprowadziły rządy solidaruchów. Jak tak dalej pójdzie to młodzi prawka mieć nie będą ani auta tylko zostanie rower i to chiński do tego dąży obecny rząd. Dlaczego egzamin na prawko nie może być prosty jak w stanach

13

gość ~gość (Gość)20.03.2018 18:46

Polonezem, a co to jest?

00

ciemnoskóry ~ciemnoskóry (Gość)20.03.2018 09:09

Podróże są dla pasjonatów i ludzi o otwartych umysłach, takich u nas w mieście ludzi można policzyć na palcach, reszta to malkontenci siedzący przed telewizorami i laptopami narzekający na wszystko o każdej porze.Praca zła, zarobki za małe, do wc za daleko itp., Ile jest takich ludzi jak Ostrowski czy grupa Rowerowa albo inni pasjonaci, oczywiście zaraz się te przypadki anonimowe z klappupką przed kompami obruszą, ale tylko anonimowo bo w oczy to zawijają ogony!

30

zek ~zek (Gość)21.03.2018 08:43

Po co są marzenia ? by je raalizować ! Więc dupy ze stołków ruszyć o zbierać na nie , a odstawić pierdoły na starość..

10

wizytator ~wizytator (Gość)20.03.2018 09:58

wszystko było by fajnie ,sam bym się wybrał na jakąś wyprawę,tylko skąd wziąć na to pinindzory?

20

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat