Odnoszę wrażenie, ze ten teren już ma zarezerwowanego nabywcę prywatnego,a wystawienie na sprzedaż to czysta formalność. Oby tylko dworzec nie podzielił losów dawnej Europy.
bardzo dobrze, po dworcu autobusowym pozbędziemy się jeszcze straży miejskiej bo nie wiem do czego oni sa potrzebni, przecież jest prohibicja bezpieczniej i wogole więc czas zlikwidować tą pseudopolicje.
A kto sprzedał ten teren. Czy ktoś nad tym panuje? Czy te barany wszystko sprzedadzą, żeby potem drożej odkupić?
Ta rudera z czasów (chyba) Gierka powinna być zrównana z ziemią, wstyd na to patrzeć.
Aż się łza w oku kręci, jak kiedyś się tam bywało, jeździło, przyjeżdżało... do szkoły, do roboty, na hot doga,
wspomnienia... a ci u góry decydują za tych co są na dole - i to wcale nie sprawiedliwie...często gęsto...
Uwielbiam te działania zupełnie niepotrzebnych urzędników . Spotkaliśmy się. Kłóciliśmy się. A najbardziej o to kiedy znów się spotkamy!!! Takie negocjacje ... Ostatnio szpitale... teraz dworzec.... ach... jakie kłótnie! jaka walka! ach ten Ziemba! ach ten Wojtysiak! gadka gadka gadka
PKS PIOTRKÓW,BARTOSZYCE,MŁAWA,PŁOCK,MIŃSK MAZ.CIECHANÓW,OSTRÓDA.Przedsiębiorstwa kupione i sprzedane z zyskiem.Od początku chodziło o nieruchomości(Bazy,zajezdnie,dworce)
Mam pytanie,gdzie było Starostwo kiedy w roku 2011przedsiębiorstwo chcieli odkupić pracownicy PKS i nie otrzymali żadnego wsparcia.Starostwo zdominowane przez PSL z góry wiedziało że spółka ma zostać sprzedana Mobilisowi.Teraz nagle zaczynają działać w sprawie którą mogli załatwić parę lat temu...
Ja kupie za 100 zł a potem sbie postawi ładny budynek w którym zrobi muzeum Japonii kto bogatemu zabroni :)
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!