metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
70-(Gość) ~70-(Gość) (Gość)10.03.2017 20:58

Nie wiem w jakim wieku są ludzie którzy piszą takie bzdury o tym żeby Polonia spadła i grała może nie na orlikach albo na polu ale ja grałem w tym klubie jak jeszcze numery na stroju pisało się kredą a piłką jaką graliśmy to w czasie deszczu nie jednemu by głowę urwało. Może też Was piszących nie pamięta jak boisko wyglądało parę lat temu że sobie można było grzyby pozbierać a nie grać w piłkę a jednak coś się ruszyło jest boisko są szatnie(nie baraki) a że chłopakom nie idzie to dołować ale pomóc głośnym dopingiem bo gra młodziesz a dołowaniem.A efet poznamy po zakończeniu sezonu. Pozdrawiam kibiców KS.

24

rys ~rys (Gość)11.03.2017 07:18

idziemy wszyscy na mecz jak przegraja to koniec

20

70-(Gość) ~70-(Gość) (Gość)10.03.2017 21:43

Nie wiem w jakim wieku są ludzie którzy piszą takie bzdury o tym żeby Polonia spadła i grała może nie na orlikach albo na polu ale ja grałem w tym klubie jak jeszcze numery na stroju pisało się kredą a piłką jaką graliśmy to w czasie deszczu nie jednemu by głowę urwało. Może też Was piszących nie pamięta jak boisko wyglądało parę lat temu że sobie można było grzyby pozbierać a nie grać w piłkę a jednak coś się ruszyło jest boisko są szatnie(nie baraki) a że chłopakom nie idzie to dołować ale pomóc głośnym dopingiem bo gra młodziesz a dołowaniem.A efet poznamy po zakończeniu sezonu. Pozdrawiam kibiców KS.

04

kibic ~kibic (Gość)10.03.2017 18:42

niedlugo beda derby luciazanka- polonia

72

kazik626 ~kazik626 (Gość)10.03.2017 17:29

kelnerzy ( B)klasa czeka

63

Andrzej ~Andrzej (Gość)10.03.2017 14:08

Abyście spadli i grli tylko na Orliku.

64

ZKS ~ZKS (Gość)10.03.2017 13:06

Tylko ZKS w Piotrkowie!

88

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat