Słyszałem nieraz od policjantów, że praca w policji to ciągły cyrk . Dlaczego ludzie ci nie są otoczeni fachową ochroną psychologów? Przecież nikt zdrowy psychicznie nie odbiera sobie życia.
W przypadku takich sytuacji twierdzą, iż powodem są problemy rodzinne. Jakoś do nikogo nie dociera prawda o mobbingu w tej instytucji.
Ciekawe, nad jaką sprawą ostatnio pracował? Może dotarło do niego, że politykom umoczonym w korupcję i robienie wałów zwykły policjant może co najwyżej naskoczyć? Takie samobójstwo z bezsilności? A może był zastraszany? Tylko czy ktoś to wszystko spróbuje rzetelnie wyjaśnić?
Delikatnie mówiąc nie lubię policji.Uwazam że większość tam pracujących się do tego nie nadaje a często są gorsi od podłych zabójców.Marcina znałem prywatnie to był świetny gość i dobry policjant.Nie miałem z nim kontaktu od lat. Ogromna strata to był po prostu dobry człowiek. Myślę że niezbyt mądre komentarze w tej dramatycznej chwili można sobie darować. Jest mi strasznie smutno.Kondolencje dla bliskich.
Jak ginie policjant na służbie w komendzie Policji to wydaje mi się, że sprawa jest wyjątkowo śmierdząca. Zobaczymy co z tego wyjdzie.
Może Pan Zbyszek Ziobro powinien się taką sytuacją zainteresować ? Może jakiś przeglądzik śledztw szczególnie tych umorzonych ?
Przykro mi z tego powodu. Bardzo współczuję Rodzinie. Znam osobiście siostrę i mamę Marcina nie umiem sobie wyobrazić co czują teraz one i jego synek.
widze ze moderatorzy akceptuja komentarze wygodne dla nich ale przykro jak dziennikarz za duzo nie moze :( bo miedzy swoimi. Ale dziennikarze spoza piotrkowa z chęcia zajeli by się sprawa....
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!