Ja też dzisiaj w przedszkolu pocałowałam klamkę. Wczoraj jeszcze miałam z kim zostawić dziecko, dzisiaj już musiałam wziąć opiekę, a jutro? Pojutrze? Co robić? Chyba muszę iść na zwolnienie lekarskie
Bardzo dobrze jak nauczyciele chca wiecej pieniędzy niech wezmą się za prace po godzinach szkolnych.Inny pracuja za najniższą krajowa i żeby mieć wiecej ida do dodatkowej pracy
Jeszcze trochę i rodzicom którzy wspierali strajk ,wyjdzie bokiem.Siedzenie z dzieckiem i nadrabianie zaległości .Pani tego nie zrobi w szkole ,bo się z materiałem nie wyrobi .Moze podwyżkę trzeba podzielić z rodzicami.
Bardzo dobrze jak nauczyciele chca wiecej pieniędzy niech wezmą się za prace po godzinach szkolnych
Nauczyciele skończcie to przedstawienie, bo to obróci się przeciwko Wam.
solidarności podpisała ugodę , resztę pozwalniać , jak nie pasuje zatrudnić nowych ,młodych /bez koneksji / zlikwidować relikt prl ,,,, kartę nauczyciela
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!