metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
ja głąb ~ja głąb (Gość)13.04.2019 00:06

No i co, egzaminował??? Dla idei, czy kasę wziął???

20

gość ~gość (Gość)09.04.2019 09:57

Czy będę płaciła za te dni, kiedy moje dziecko siedzi w domu ze względu na strajk w przedszkolu?

109

:) ~:) (Gość)10.04.2019 12:09

nauczyciele jak zostaną bez pensji za okres strajku to zaraz rozum wróci

15

balbin ~balbin (Gość)10.04.2019 10:27

02

mućka ~mućka (Gość)09.04.2019 08:19

wara od naszych dzieci !!!

284

gość ~gość (Gość)09.04.2019 23:12

oko.press Ośrodek Kontroli Obywatelskiej
Zdecydowanie bezstronny, polecam

30

peziot ~peziot (Gość)09.04.2019 16:01

W ciemnych barwach widzę przyszłość Piotrkowa skoro tyle ciemnoty intelektualnej tu mieszka. Nie każdy musi zasuwać fizycznie. A jak części komentujących nie chciało się uczyć za młodu to teraz proszę sobie kupić maść na ból dupy i powstrzymać się od komentowania bo rozumem nie dosięgacie większości osób pracujących w oświacie. POPIERAM STRAJK!!! ps. poczytajcie sobie czasem jakieś bezstronne portale informacyjne, a nie wałkujecie ciągle tvpis.

1110

raf ~raf (Gość)09.04.2019 13:29

Wszyscy mogą strajkować tylko nie nauczyciele co za obłuda panuje w śród ludzi...

127

gość ~gość (Gość)09.04.2019 18:52

Komentarze na miarę Piotrkowa- miasto PIS i tyle. Wiem, z jakim społeczeństwem mają do czynienia nauczyciele - chodzę na zebrania do szkoły i zażenowany jjestem postawą niektórych.
Ja jestem dumny, że moje dzieci uczą też tacy, którzy mają odwagę powalczyć o swoje.
Staram się nie oceniać tych, którym odwagi zabrakło- ale wzbudzają żal.
Wszystkiem komentarze o nieróbstwie, niedouczeniu i pazerności tez mógłbym przemilczeć- ale nie zgadzam się z nimi. Znam nauczycieli z pasją, którzy wciąż dokształcają się, żeby nadążyć za światem- a nasz rząd im nie pomaga. Nauczyciele tez są rodzicami- także dzieci skrzywdzonych przez reformę, także tych, przed którymi egzamin. Nie powtarzajcie haseł pani minister, ze dzieci biorą za zakładników. Bo zakładników z naszych dzieci uczynił rząd. Absolutnie nie mieli na uwadze dobra naszych dzieci doprowadzając do takiej sytuacji.

89

gość ~gość (Gość)09.04.2019 17:35

Nic im się nie należy. Ludzie z o wiele większym wykształceniem lub Ci, którzy wykonują pracę ciężka fizycznie, ratując ludzkie życia są bardzo niedocenieni a nauczyciele? To jest cyrk. 2 miesiace wakacji wolne, jeszcze za to dostają pieniądze, ferie to samo. Żeby to jeszcze byli ludzie z powołania, a nie z przymusu. Ciągle w każdej szkole nauczyciele siedzą na "zwoleniach lekarskich" pracują 18 godzin i jeszcze im mało? Kpina i żenada, szkoda w tym wszystkim najbardziej Bogu ducha winnych dzieci i młodzieży.

87

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat