metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
urzędnikom kulą u nogi ~urzędnikom kulą u nogi (Gość)03.03.2013 11:08

"kecaj1955" napisał(a):
Jak to będzie wyglądać technicznie?Mam pobrać bilet darmowy?Kto mnie sprawdzi ile czasu stoje ?

Dostaniesz taka kartę z kartonowym zegarem. Ustawisz wskazówki na czas parkowania i na tym koniec. Jeżeli przekroczysz a Cię namierzy inkasent będziesz musiał dopłacić różnicę. Było to na Komisji Administracji Rady Miasta kilka dni przed sesją rady miasta. Agata Wypych z ZDIUM pokazywała ten "zegar".

00

Qra ~Qra (Gość)03.03.2013 10:49

I dobrze. Dzisiaj co druga osoba to "inwalida". Tych faktycznych niepełnosprawnych jest zaledwie promil.

00

Jan Dziemdziora - radny ~Jan Dziemdziora - radny (Gość)03.03.2013 09:36

na tej stronie: http://www.piotrkow.pl/nasze-miasto/aktualnosci/xxx-sesja-rady-miasta- podają, że uchwala wejdzie w życie na przełomie maja i czerwca, prawdopodobnie jest założenie, że uchwała zostanie zaskarżona.

00

Jan Dziemdziora - radny ~Jan Dziemdziora - radny (Gość)03.03.2013 09:23

Ma być opracowana instrukcja zachowania się w strefie przez osoby posiadające kart parkingowe - tak deklarował na sesji RM Krawczyński.
Nowe zasady w/g mnie zaczną obowiązywać w połowie kwietnia, bo wojewoda
ogłasza uchwałę po 30 dniach od jej przyjęcia i wówczas wchodzi ona w życie po 14 dniach.

00

kecaj1955 kecaj1955ranga03.03.2013 08:48

Jak to będzie wyglądać technicznie?Mam pobrać bilet darmowy?Kto mnie sprawdzi ile czasu stoje ?

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat