Niech ci manipulowani ludzie wpłyną lepiej na wielce szanownych radnych PiS-u, by z kolei oni przycisnęli w tej sprawie swojego wojewodę. To on ma karty w ręku. Do dzieła!
Niestety ludzie cały czas myslą że jak ppojda do wójta Srajeczna z jajakami to wszystko sie załatwi
Klucz do rozwiązania problemu leży w szafie wojewody, ale najwygodniej walić w Chojniaka. Żenujące zachowanie ciemnogrodu z Sygietyńskiego, który nie "swoje", czyli nic.
Sprzedać po cenie wolno rynkowej.Przez 20 lat można było sobie wybudować nie jeden wolno stojący dom.Ale to wymagało trochę wyrzeczeń.Ja przez dwa lata w domu byłem gościem .Własnymi rękoma wybudowałem i wykończyłem dom.Ale nie liczyłem na drapane.
Czy Magistratowi i Radnym zależy na mieszkańcach ............. ważny jest koniec m-ca i kolejne przytulenie minimum 2000 zł. - nieopodatkowane. W skali obecnej kadencji daje to 120.000,00 zł. słownie: sto dwadzieścia tys. Starczy na wykupienie nie takich mieszkań ! ! !
Czy jest Radny który oddaje te kwoty na inne cele ......... nie mówię o kościelnej tacy ......
Nie którzy radni widziałam że doklejali się do nas mieszkańców. Niby zainteresowani jak by o sprawie dopiero się dowiedzieli . Jak pani Wiesia Olejnik i pan Dziemdziora nic do tej chwili nie pomogli to cienko to widzę
Jedni budują inni chcą za grosze wykupić.Komuna się skończyła. Kupcie sobie nowe i po sprawie.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!