Ile jest żłobków w Piotrkowie?W radiu coś mówili o powstaniu nowego,słyszał ktoś coś?Piszcie jakie znacie
W Piotrkowie tzw. "państwowy" jest tylko jeden żłobek przy ul. Belzackiej, do którego dostać się graniczy z cudem, no chyba, że jest się rodziną królika.
W radio mówili o otwarciu "państwowego" żłobka w Sulejowie. NIestety pozostają jedynie prywatne lub pomoc dziadków.
Powstaje nowy niedaleko 1 Maja - prywatny. Widziałam budynek wygląda bardzo ładnie.
Ja zapisałam dziecko do żłobka na 1 Maja w budynku dawnej szkoły podstawowej nr 6. Bardzo ładny budynek odnowiony ładnie umeblowany i co najważniejsze żłobek jest bezpłatny. W tym budynku jest też przedszkole więc nie będzie się trzeba martwić co z dzieckiem potem.
~mama (Gość)
Od jakiego wieku przyjmuja tam dzieci?Jaki dokladny adres?
https://www.facebook.com/rajmaluchapiotrkow
Więcej informacji na www.rajmaluchapiotrkow.pl
ZAPRASZAMY
Ten żłobek jest na 1 Maja 18A, w tym samym budynku co przedszkole anglojęzyczne.
A przyjmują tam dziec z tego co się orjentuje powyżej 1 roku ale może mniejsze też przyjmą
Z tego co się orientuję to personel w nowym żłobku jest z tzw."łapanki". Nie ma chętnych do pracy,więc co to będzie za opieka?
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!