od 1 stycznia p. Jola Dędek nie może już przyjmować porodów. Czy jest jeszcze jakaś położna którą można sobie "wynająć"? Wiecie coś o Hannie Kacprzykowskiej-kołodziejek?
ale powiedzcie czy miałyście ją wynajętą dla siebie na czas porodu czy tylko miała akurat tedy dyżur?
Tak jak miałam przyjemność skorzystania z wiedzy i umiejętności Pani Hani Kacprzykowskiej- Kołodziejek. Polecam z całego serca jest to "Kobieta-Anioł". Takiego podejścia do pacjentki i jej dzidziusia nie spotkałam.Jej życzliwość i powołanie od razu się wyczuwa a przy tym jest bardzo skromna.Wszystkim przyszłym jak i świeżo upieczonym mamą polecam opiekę naszej ukochanej położnej.Wiem , że obecnie pracuje w poradni "HIPOKRATES " na Rzemieślniczej. Na pewno będziecie drogie Mamy zadowolone ja do tej pory miło wspominam Panią Hanię i jak mam jakieś pytania wiem ,że zawsze mogę do Niej zadzwonić a mój Dzidziuś skończył 2 latka pozdrawiam :)
Polecam z całą odpowiedzialnością.Bardzo miła ,uczynna,oddana całym sercem swoim podopiecznym ,a do tego położna z powołaniem ,fachowość 100%
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!