metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
~timig19.03.2014 19:21

Po przeczytaniu informacji zawartej na stronie PSM - http://psm.kk.com.pl/index.php?option=com_content&task=view&id=181&Itemid=61- wpadłem w rozterkę... czy zacząć się śmiać z głupoty czy raczej nad nią zapłakać.
Dlaczego w SM "Słowackiego" po robiono problemów z przyjmowaniem wpłat i lokatorzy nie odnieśli żadnych negatywnych skutków obsługi nowej ustawy śmieciowej?
Niestety jestem mieszkańcem tej, nie boje się tego określenia, gorszej SM i teraz muszę poświęcić swój dodatkowy czas aby skompletować przelewy i udowodnić PSM że dokonywałem wpłat od lipca 2013 r.
NIE, nie zgadzam się na to i domagam się aby PSM sama sobie pobrała moje wpłaty z Zarządu i sama sobie sprawdziła czy płaciłem czy nie, bez mojego osobistego udziału.
Narobili burdelu a teraz lokatorzy mają pomóc im sprzątać.

Kasia ~Kasia (Gość)23.03.2014 10:16

no tak... masz rację, ale czy samo nie zgadzam się wystarczy? pewnie i tak każdy z nas będzie musiał, bo jak nie to będą twierdzić, że nie zapłacone i doliczą do czynszu. czy ktoś się orientuje dlaczego płacimy i za wywóz śmieci i za dzierżawę pojemników? czy to nie jest tak, że pojemniki powinien zapewnić ten co odbiera śmieci? przecież to są kolosalne pieniądze co miesiąc ściągane tak po prostu...

cytat

TMB ~TMB (Gość)23.03.2014 10:46

Zgadzam się, jesteśmy porażeni chaosem decyzji w PSM i wielkością miesięcznych opłat za wynajem pojemników zależnych od metrażu mieszkania ! oraz formą osobnych płatności za śmieci, wcześniej wpłacanych na peryferiach miasta. Kto odpowie za takie trudności stwarzane dla lokatorów, a także złą interpretację prawa, zrzucanie winy na Ustawę! Kto rozliczy takie wysokie opłaty za pojemniki i śmieci ?! Kto na tej Ustawie i jej nadinterpretacji korupcyjnie zarabia ?!Kto przeprosi i zrekompensuje krzywdzące decyzje ?!

cytat

reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat