witam oglasza sie jeden wykonawca pan Miroslaw R. jako ze krycie dachow . czuje sie poszkodowany i oszukany jego wykonastwem. zrobil mi dach ktory sie leje i nie ponosi sie do winy. czy sa jescze jacys poszkodowani przez tego pana. niska cena niema sie do wykonania ,kompletne zero. dlaczego tacy ludzie biora sie za cos czego nie potrafia i jak tu takim ufac ze zrobia ci cos dobrze na czym ci zalezy zeby bylo wykonane.
Przypadkiem tutaj trafiłem. Jeżeli mają państwo umowę podpisaną z tym Panem to nie ma problemów z wyegzekwowaniem naprawy lub zwrotem kosztów robocizny lub utraty materiału przez fuszerkę tego Pana.
ale rzeczoznawcy czasem sie na niczym nieznaja ,bo jest to np emerytowany nauczyciel polskiego ,lub piekarz a udaje ze sie zna . ja akurat wzialem takiego jednego i wygralem wlasnie podobna sprawe a pozniej przegralem droga bo zostalo wlasnie udowodnione ze on sie nie znal na budowlance.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!