najlepszy meski fryzjer w piotrkowie to Pan SEBASTIAN ktory pracuje w salonie Edyta na belzackiej . POLECAM
O salonach Edytki to takie opowieści krążą ,że powinna się tam telewizja udać z ukrytą kamerą .Ja nie tak dawno byłem świadkiem jak pani Halinka odwiedziła salon w którym było dosyć zimno,na zewnątrz z minus 10 stopni.Weszła chyba w jakimś futrze i stwierdziła ,że jest tam za gorąco i przykręciła samodzielnie ogrzewanie ,miny klientów i mruczenie pod nosem bezcenne .
salon Edyta Słowackiego - nie polecam , nie dezynfekują narzędzi , zarazili mnie jakąś chorobą skóry na głowie.
Najlepszy fryzjer Męski ul Starowarszawska (Leona Pereca 10), jedyny który umie posługiwać się brzytwą, szybki i dokładny!
O tak. Ozłocić takiego fryzjera za jego koronkową robotę!
Ja chodzę tylko tam gdzie fryzjer jest sam sobie szefem ewentualnie pracuje w salonie i polecam wszystkim .Pakowanie kasy milionerom nie ma sensu ....
Najlepszy męski fryzjer w Piotrkowie? Komornik. Ten komornik, który do samej skóry ostrzyże z pieniędzy samozwańczego "redaktora".
Wybiorę się i sprawdzę umiejętności. W Piotrkowie odwiedziłem wielu postrzygaczy. Jednym nie napisał bym o nich fryzjerzy. Tylko jak to ktoś mądrze określił rutyniarze. Ja mam kręcone włosy i pewne wymagania co do fryzury. Kiedy mówię czego oczekuję i widzą moje włosy widać przerażenie. Jeszce nikt w Piotrkowie nie zrobił mi na głowie tego czego oczekiwałem. Jak już było blisko i myślałem że znalazłem kogoś. To kolejnych razach okazywało się, że wcześniejszy raz to był przypadek. Jedyny fryzjer który jest powtarzalny to goście z Tomaszowa. Nie napisze gdzie bo powiecie że reklama. Więc na dniach odwiedzę reklamowany salon zwany dumnie barber shop. Zobaczymy, opiszemy
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!