czy ktoś doświadczył tego przykrego zwyczaju z was w urzędzie miasta parę lat temu byłem po akt zgonu babci i nadal nic się nie zmieniło
szkoda że nie można dodawać zdjęć bo mam ich gęby ale w tygodniu napiszę z IMIENIA I NAZWISKA tych k...synów!!!
Już wiem, firmy pogrzebowe molestują zrozpaczona rodzinę w żałobie. NO Panie Prezydencie pod Pana dachem? Czy dał Pan pozwolenie w urzędzie miasta na takie praktyki?No nie wierze że nie wie Pan że taki proceder trwa....
mnie zaczepiali w urzędzie poszedłem do kierowniczki w pokoju obok tam gdzie wydają akty zgodnu i powiedziała że nie można nic zrobić bo urząd jest dla wszystkich i tj miejsce publiczne jedynie można zgłaszać do ochrony lub do prokuratury ale tego AVEsa żona w sądzie robi wiec reka reke myje....
mnie zaczepił chyba z kalli i na siłe oferował swoją firme ze zajmie sięwszystkim chyba mam jeszcze jego wizytówkę powiedziałam że już mam inna firmę to powiedział ze moge zająć bo oni współpracują z tą firma ktora wybrałam czyste oszustwo szkoda ze na forum nie mozna dodawac zdjęć mam nadzieje ze prokuratura sie tym zajmie
Na umarlakach zarabiają najlepiej. I to jest stała praca bo ludzie się rodzą i umierają. A co na to sekretarz miasta?
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!