Witam
jestem zainteresowany zakupem internetu od w/w firmy na terenie miasta Piotrkowa, ale nie wiem jak w chwili obecnej z jakością internetu z tej firmy (kiedyś korzystałem i było wszytko oki a teraz nic mi nie wiadomo gdyż praktycznie o tej firmie już nikt nie mówi). Proszę o opinie osób które w chwili obecnej korzystają z usług w/w firmy( jak z transferami, pingami, i jakością usług)
Pozdrawiam
Mialem od nich 4 lata do 2014r. W MNI Predkosc koszmarna wtedy chyba 1Mb do tego zmuszali do trzymania telefonu stacjonarnego. W sumie placilem prawie 50 zł samego abonamentu + za rozmowy (naliczanie minutowe) i komorki mieli drogie. Od 2 lat mam mobilny orange. Bez fajerwerkow ale dziala duzo lepiej, musze dokupic dobra antene. Jedyny minus to limit 15GB ale i tak tego nie wykorzystuje. I place zawsze 29,95zl. Wazne zeby zablokowac wszelkie usługi premium, bo tutaj mozna niezle wtopic klikajac cos przypadkiem.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!