itam od nie dawna przeprowadzilem sie do piotrkowa z zona jaka polecacie dobra pizzerie w waszym miescie??pozdrawiam
No podaj a nie pytasz jak już robisz reklamę...co niektórzy to nie wiedzą że można jeść pizze z oliwą....
Dziwi mnie że pizzerie w Piotrkowie nie stać na reklamę tylko wysmętniają się na tym forum, skoro takie dobre są i profesjonalne to po co tutaj robią sobie reklamę.
wala tym razem nie trafiłaś bo jak na razie wypisanych jest kilka różnych lokali więc który niby się reklamuje, każdy po trochu?
kto tu wychwala sky za jedzenie,przecież do Pubu idzie sie na piwo lub drinka lub szybkie i byle jakie jedzenie, a sky niestety nie jest wyjątkiem od tej reguły,
Szczerze o Tinie...sos bezpłciowy, bez smaku a miał być pomidorowy, konsystencja wody smak rozcieńczonego sosu pomidorowego wodnistego. To jak ta pizza ma smakować skoro ten sam sos leją na ciasto?Brak asortymentu tego niema, tego niema , piwa brakuje albo tylko po 2 szt. mają ma stanie.Dno zrobiło się w Tinie, nawet podawaczki piwo leją 20 minut.
Ja wychwalam. Byłam wielokrotnie w tym lokalu i nie raz coś jadłam. Raz miałam tylko podstawę do narzekania na jedzenie. Tylko dlatego, że frytki były za mocno posolone. Jak Tobie nie pasuje stołuj się gdzie chcesz.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!