Cześć, Szukamy właśnie z narzeczonym zespołu na swoje wesele. Polećcie jeśli znacie jakiś fajny zespół, który oprócz tego, że świetnie gra i bawią się wszyscy od najmłodszych do tych najstarszych ma też w swoich szeregach osobę, która pełni rolę tzw. wodzireja. Nie musi być to dosłownie wodzirej, raczej ktoś energiczny, otwarty z charyzmą, kto umie zabawić gości i poprowadzić wesele. Jakieś wspólne integrowanie rodzin, przyśpiewki z akordeonem przy stołach i zorganizuje super oczepiny. Znacie kogoś takiego? Jesteśmy w stanie zapłacić więcej, byleby wesele pozostało niezapomnianym :)
"Dobry klimat" to niezła kapela. Sam byłem chętny żeby ich zatrudnić na weselu córki, jednak cena była trochę za wysoka i żona zdecydowanie zaprotestowała.
Sam zespół gra dobrze, gitarzysta wymiata i widać duży profesjonalizm w całym bandzie. Macie kasę to bierzcie zespół w ciemno.
Polecam "Dobry klimat" i "DMP"...Ci ostatni są zresztą jeszcze drożsi...
Jak najbardziej jestem za Dobrym Klimatem, Andrzejki w Pajęcznie 29.11 - mistrzostwo. Konkretni, otwarci ludzie. Wybawiony po wszystkie czasy.
To do przyszłych Andrzejek masz spokój :)))
Hahahahaha, co to ku.... znaczy? Takiego zwrotu jeszcze nie widziałam, dobre. A ta kryptoreklama to działa Wam bardziej jak antyreklama. Bo jeśli zespół jest tak na siłę promowany tutaj i to przez Was samych, to znaczy, że jest on do kitu i nie ma wzięcia.
Kacperek...daj spokój. Po prostu róbcie swoje i samo się nakręci, tylko potrzeba czasu. Młody jesteś, musisz się troszkę cierpliwości nauczyć.
Zespół Calypso z Gospodarza. Wokalistka ładnie śpiewa a wokalista Marek,poza świetnym śpiewaniem, prowadzi wesele i świetnie zabawia gości, ma naprawdę świetną barwę głosu. Poza tymi zaletami z zespołem można ustalić dosłownie wszystko, jeśli chcesz przyśpiewki z akordeonem będziesz je miała. Są naprawdę dobrzy.
ares1 czyżbym wyczuwała zazdrość? w zasadzie co Ci to przeszkadza, że ktoś tu kogoś chwali. Może rzeczywiście jest wart polecenia? Co? Nie wpadłeś na to? Cóż...
:) każdy wpadł na coś innego, coś bardzo oczywistego. reklamę zespołu proponuję utworzyć np. w dziale OGŁOSZENIA
Tak, szczególnie kiedy się promuje samego siebie :)))
Pochwal się z jakiej kapeli się produkujesz???Bo wydaje mi się że z tej która nie ma klientów :))) i produkuje się na siłę :)))
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!