Hej. Czy ktoś może zna zespół Presto z Piotrkowa? Nigdzie nie mogę znaleźć opinii o nich. Może ktoś był na imprezie na której grali.
Ja znam. Targuj sie i bierz. Nie powinnaś żałować :)))
Są lepsze kapele w Piotrkowie. Poszukaj na portalach weselnych. Nikogo nie chce polecać. Najlepiej jechać do zespołu na próbę i tam go sprawdzić,bo to co jest w internecie nie zawsze okazuje sie prawdą na weselu. Znajoma w taki sposób zaufała zespołowi a na weselu juz tak pieknie nie było jak sie reklamowali w internecie.
Mozesz to bardziej rozwinąć bo mnie to zaciekawiło :)))
Powiem szczerze że wolałabym mieć Dja Marcina Wodzireja z Piotrkowa.
Naprawdę chłopak ma pojęcie w graniu i lepiej prowadzi imprezę niż zespół.
Mi się wesele z zespołem kojarzy :)
Prawdopodobnie ta osoba która pisze ,że są zespoły lepsze tzn takie które nie reklamują się w internecie ma swój zespól który nie ma wzięcia bo nie pojęcia o tej robocie i zazdrości tym zespołom które mają swoja stronę.A prawda jest taka ze zespół bez swojej strony i dema własnych utworów to 9 liga .
Byliśmy na weselu na którym grał zespół Presto. Grali bardzo fajnie, repertuar dla każdego, świetnie zabawiali gości. Polecamy ten zespół.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!