Ogłaszam zbiórkę pieniężną na garnitur (ostatecznie nawet produkcji chińskiej, ale jednak - garnitur) dla dyrektora piotrkowskiego Ośrodka Sportu i Rekreacji. Pan Leszek Heinzel na oficjalnych uroczystościach z udziałem władz miejskich, a nawet - o zgrozo! - w obecności notabli z województwa, paraduje w dżinsach i w jakimś rozciągniętym t-shircie. Szczególnie liczę tu na odzew mieszkańców Moszczenicy, Gajkowic i Bab.
http://piotrkowtrybunalski.naszemiasto.pl/serwisy/8024/1938384,bez-sciemniania-mark-zuckerberg-w-sluzbie-referendum,id,t.html
Strasznie małomiasteczkowi jesteście. Może on naprawdę nie ma kaski na wielkomiejskie ciuchy, myślenie nie boli.
No tak się składa, że akurat ja mam garnitur. Po zmarłym mężu. Raz tylko w nim był. Gdzie ubranko podrzucić?
jaki rozmiar - może coś znajdę?
Ile kosztuje garniak na lumpie?
Eeeeee tam, przesadzacie. Przecież był kiedyś nawet jeden minister, co to zawsze w swetrze występował, zwykle z podwiniętymi rękawami do tego. Kojarzony z zupkami i zasiłkami...
Niech sobie tam Heinzel chodzi jak chce. Wszak każdy **uj ma swój strój...
Deklaruję 10 zł.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!