Witam wszystkich,
Tak jak w tytule poszukuje załogi na jacht, jeśli chciał/a byś popływać po Zalewie Sulejowskim w terminie 27.06 - 29.06.2010 to mam dla Ciebie propozycje.
Z pewnych przyczyn mam miejsca na jachcie, które mogę zaoferować osobie która wykaże chęć zostania członkiem mojej załogi ;) dostępne tylko stanowiska oficerskie ;) Jeśli nie masz kasy nic nie szkodzi, gdyż nie pobieram żadnej opłaty od osób, które wezmą odział w rejsie. To tez nie znaczy ze żadne koszty nie wchodzą w grę, chętna osoba musi się dostarczyć na własny koszt do Bronisławowa w podanym terminie, musisz mieć kaskę na jakieś jedzenie (obiadki będziemy gotować pewnie na lodzi wspólnie) oczywiście piwko swoje kosztuje oraz zawsze mile widziana jest butelczyna jakiegoś dobrego trunku na wieczorek ;)
Szczegóły:
Jachcik to Sasanka, wypływamy z Bronislawowa przystań u Łysego, pierwsza nocka niedziela - poniedziałek raczej w porcie - chyba ze zdążymy to popłyniemy gdzieś indziej, koniec rejsu we wtorek wieczorkiem albo w środę rano - to się okaże.
Moje wymagania co do osobo chętnych są minimalne:
Osoba w wieku do 35lat sam mam 30 wiec im bliżej tego wieku tym lepiej, osoba koniecznie z poczuciem humoru oraz przyjacielskim nastawieniem do ludzi, tolerancyjna i rozsądna.
Ze względu na to ze ogłoszenie może ukazać się w kilku miejscach proszę wyłącznie o bezpośredni kontakt meilowy, postaram się odpisać na każdego maila.
Jeśli jesteś zainteresowany/a napisz coś o sobie, dla czego chcesz dołączyć do załogi, czym się zajmujesz, co lubisz czego nie lubisz itp, nie musisz mieć żadnego doświadczenia żeglarskiego gdyż to nie Atlantyk ale wypadało by umieć pływać w pław.
Przed rejsem zaplanujemy spotkanie gdzieś w barze tak żeby wszystkim pasowało i poznamy się na wzajem przy piwku czy przy czym kto lubi.
Nie prowadzę żadnych szkoleń, rejs ma charakter nie komercyjny, chciał bym poznać fajnych ludzi I milo spędzić czas na wodzie.
Moj adres: stilorgan@tlen.pl
Pozdrawiam
Maniuch
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!