Hej wszystkim!
Zastanawiam się nad wyborem szkoły wyższej w Piotrkowie Trybunalskim. Bardzo chciałabym się wybrać na Administrację. Zauważyłam, że Wyższa Szkoła Handlowa im. Króla Stefana Batorego w Piotrkowie Trybunalskim , ma bardzo atrakcyjną ofertę nauczania.
Tutaj macie linka: http://www.study4u.eu/Uczelnie/Polska/Piotrkow_Trybunalski/Wyzsza_Szkola_Handlowa_im_Krola_Stefana_Batorego_w_Piotrkowie_Trybunalskim.html
Każda opinia będzie super przydatna!
Jak masz możliwość, to wybierz inną :) Chyba, że Ci potrzebny papierek, a nie umiejętności i wiedza.
Jeżeli uważasz że są tu źli wykładowcy i nie trzeba się uczyć to się mylisz i to bardzo grubo , a papierki to i w Łodzi można zdobyć. Zanzi a Ty co wiesz o życiu? i tej szkole?
Ktoś poprosił o opinię na temat szkoły, ja wyraziłam swoją, więc nie uważam, żebym do tego miała dodać swoje doświadczenie życiowe (o cokolwiek Ci chodzi w cytowanym zwrocie;)) W owej szkole miałam epizod podyplomowy, strata czasu i pieniędzy. Masz jedynie rację w tym, że w wielu miejscach można sobie kupić papierek. Ja z zasady jestem przeciwna prywatnym szkołom wyższym. Ale nie obawiaj się, chętnych Wam nie zabraknie ;)
Ale papierek wzięłaś ? no widzisz i teraz masz studia podyplomowe
Człowiek uczy się na błędach ;)
Zgadzam się z Zanzi. Skończyłam studia licencjackie w WSH na kierunku administracja. Na pierwszym roku studiowałam w Łodzi i tam z książek nikt nie wychodził, nieobecność na zajęciach praktycznie nie wchodziła w grę. Od drugiego roku byłam zmuszona przez pracę przenieść się do Piotrkowa, wybrałam WSH i nie wiem co to sesja.
Jednym zdaniem- płacisz i dostajesz.
Trzeba być wyjątkowo upartym, żeby nie skończyć tych studiów.
Nabyta wiedza... to już inny temat.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!