metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
salsa30.03.2013 12:22

"Wydawałoby się, że o dziurach na ulicach przed tygodniem już napisałem wszystko. Ale gdzie tam! Żeby dojechać/dojść do tego niby flagowego więzienia, aby dostać się do przybytków fiskusa, czy jakoś przebrnąć do którejś z firm na terenach po fabryce domów, to trzeba jakimiś sposobami przebyć taką niepoliczalną ilość dziur, zmierzyć się tak przerażającym ogromem brudu i wody, że przechodzi to wprost ludzkie pojęcie.
Jak trafnie zauważył jeden z użytkowników facebooka (mb), ulica Wronia wygląda tak, jakby była miejscem testowania granatów moździerzowych!
Ja na miejscu dyrektora Aresztu Śledczego, naczelnika Urzędu Skarbowego, kierowników Urzędu Kontroli Skarbowej i Biura Krajowej Informacji Podatkowej, Agencji Restrukturyzacji i Modernizacji Rolnictwa, Urzędu Statystycznego i Poczty Polskiej, spaliłbym się ze wstydu, że nie potrafię wymóc na kim trzeba kawałka cywilizowanego przejazdu dla interesantów.
Tam do was jeżdżą ludzie, a nie bydło..."
http://piotrkowtrybunalski.naszemiasto.pl/serwisy/8024/1794849,bez-sciemniania-prima-aprilis-uwazaj-bo-sie-pomylisz,id,t.html

Piotrkowianin Piotrkowianin01.04.2013 10:16

"revolta" napisał(a):
A ja sie pytam czy za stan drog odpowiedzialni nie powinni poniesc odpowiedzialniosci karnej na co ja podatki place ????

Wiosną 2006 r. ówczesny prezydent, Waldemar Matusewicz, odwołał dyrektora MZDiK-u za zbyt późne ogłoszenie przetargu na pozimowe naprawy ulic. A wg Pobożnego jest pięknie i kolorowo.

cytat

revolta ~revolta (Gość)30.03.2013 19:15

Wronia całe miasto tak wyglada i zapowiada sie ze bedzie tak dlugo wygladac.A ja sie pytam czy za stan drog odpowiedzialni nie powinni poniesc odpowiedzialniosci karnej na co ja podatki place ????

cytat

reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat