Wczoraj radny Jan Dziemdziora wywiesił zawiadomienia o wnioskowaniu przez niego do rady miasta skoszenie traw.
Czy może mi ktoś wytłumaczyć bo nie rozumiem jak w XXI wieku, kiedy są wykonywane prace cykliczne typu koszenie trawy latem musi być wnioskowane? To jest dla mnie coś naturalnego tak jak mycie się , spanie czy jedzenie.Czy niedługo będziemy musieli wnioskować o odśnieżanie, grabienie liści czy wymianę spalonych żarówek w latarniach ulicznych? Wstyd mi za włodarzy tego miasta. Przypomina mi się ślubowanie w pierwszej klasie szkoły "Jestem uczniem tej szkoły, jest ona czysta , piękna - bo moja..." Szkoda że nie wszyscy kochają to miasto...
Oj Alicja, każdy chce trochę zabłysnąć bo to już blisko połowa kadencji rady miasta. Teraz kiedy radny Dziemdziora jest w koalicji z prezydentem Chojniakiem musi wnioskować na piśmie bo na sesji już nie zgłasza swoich wniosków jak dawniej kiedy był w opozycji. A może wróci do opozycji razem ze swoimi kolegami i koleżanką z SLD?
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!