metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
~mieszkaniec03.08.2014 00:45

Restauracja MECKIER przy Cmentarnej 17, miały być tylko stypy i komunie, a już czwartą sobotę impreza: dyskoteki, wesela, fajerwerki. Za grosz szacunku. Wstydu nie mają, przez ulicę cmentarz. Spać nie można, po ulicy rozchodzi się muzyka i ryczenie pijaków. Kto na to przyzwolił ?

Tadeusz ~Tadeusz (Gość)10.09.2014 10:50

Pani Kingo sądzę, że reprezentuje pani młode pokolenie, dla którego w zdecydowanej większości w dzisiejszych czasach nic prócz dobrej zabawy nie stanowi żadnej wartości. Osobiście czuję się dotknięty, ponieważ ja w przeciwieństwie do pani jestem osobą wierzącą. Pani zdaniem na cmentarz ludzie chodzą tylko w Święto Zmarłych z wyrachowania i do tego są to osoby: zawistnie, zazdrosne i plują jadem. Zapewniam panią, że ja na cmentarz chodzę często i z przekonania. Nikomu również nie zazdroszczę, nie jestem zawistny, a na pewno nie pluję jadem. Na marginesie, osobiście zalecałbym poćwiczyć ortografię /wyraz nieuzasadnione należy pisać łącznie, a nie jak pani napisała w swoim komentarzu rozdzielnie/.

cytat

mieszkaniec ~mieszkaniec (Gość)09.10.2014 09:14

Właściciel restauracji zreflektował się i wygłuszył muzykę. Jest cicho, spokojnie. Mądry ten, kto z krytyki wysuwa słuszne wnioski. Lepiej późno niż wcale, a błądzić ludzką rzeczą jest. Reszta mnie nie obchodzi.

cytat

Tartu Tartu09.10.2014 11:55

Robienie targowiska z cmentarza nikomu nie przeszkadza - i to cały rok.
Argument, że mieszkają ludzie w sąsiedztwie ... a przy Agacie i innych tego typu lokali mieszka, ile ludzi mieszka???
Chyba komuś żal d... ściska i zawiść.

cytat

chicek chicek11.10.2014 19:18

Strasznie przeraża mnie fakt że odbywają się tam takie imprezy jak, np. wesela. Ja osobiście nawet nie chciałbym wyprawiać swojego wesela przy cmentarzu. A co do targowisk to mi strasznie przeszkadzają.

------------
Czy [url=http://logopedica.com.pl/logopedia/kiedy-zalecamy-konsultacje-u-logopedy/]logopeda warszawa[/url] to zawód medyczny?

cytat

. ~. (Gość)12.10.2014 00:04

a kurczak z rożna na 1 listopada i odpustowe stoiska to nie przeszkadzają...

cytat

marcin z okolic ~marcin z okolic (Gość)12.10.2014 17:52

"w" napisał(a):

Jam mam inne doświadczenia z tym człowiekiem. Jeśli coś od kogoś potrzebuje, jest miły i składa wiele obietnic. Jeśli już to osiągnie, ma cię głęboko w .... Omijać

cytat

aniamala ~aniamala (Gość)09.12.2014 13:26

skoro tak wam przeszkadzaja tam imprezy to sie przeprowadzcie, a swoja droga to powodzenia w sylwestra bo bedzie tam mega impreza. wszystkim ludzia ktorzy sa nastawieni anty- po prostu zal dup* sciska ze ten czlowiek ciezka praca do czegos doszedl a wy nie macie nic.

cytat

Imprezowicz ~Imprezowicz (Gość)01.01.2015 22:36

Byłem na tym " mega sylwestrze". To była moja pierwsza i zapewne ostatnia impreza u p. Meckiera. Do lokalu wepchnięto ok 180 osób choć warunki są dla max 100 (ale liczy się tylko zysk). Obsługi mało i dodatkowo miała kłopoty z przeciskaniem się między gośćmi. Na kawę, o którą prosiłem w 2014 (ok. 23:00) czekałem do 2015 (po kilku monitach dostałem lurkę ok. 1:00). Jedzenie najwyżej średnie (ziemniaków na nasz stolik nie doniesiono). Muzyka - słyszałem lepszych DJ ale to kwestia gustu, sprawę pogorszyło fatalne nagłośnienie i "bulgoczący" niezrozumiale prowadzący. W toaletach bałagan, brak podręczników i grzyb.
Jednym słowem impreza żenada!

cytat

godc ~godc (Gość)03.01.2015 12:14

Jedzenie fatalne, nie polecam!

cytat

GOŚĆ ~GOŚĆ (Gość)17.01.2015 17:31

"marcin-z-okolic" napisał(a):

PRAWDA

cytat

reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat