Przed chwilą zadzwonił telefon i miły głos przedstawił się "dzień dobry, tutaj teekomunikacja pooska nooo... SA. Czy mówię z właścicielem telefonu?"
Ponieważ znam numer z firmą o nazwie "Telekomunikacja Polska Dzień Dobry S.A.", poprosiłem o powtórzenie nazwy rozmówcy, ale trochę wyraźniej. I usłyszałem: "Telekomunikacja Novum S.A."
Podziękowałem natychmiast i poprosiłem o nieniepokojenie mnie więcej telefonami. Dlaczego? Długo by tłumaczyć. Dociekliwym podaję link: [url]http://czarnawrona12.bloog.pl/id,330836356,title,Telekomunikacja-NOVUM-SA-i-nieuczciwi-Akwizytorzy,index.html?[/url]ticaid=6e7d2
Zresztą po wklepaniu w google też można się sporo dowiedzieć.
Drodzy Forumowicze! Uważajcie z kim rozmawiacie przez telefon. WOLNO Wam się nie zgodzić na nagrywanioa rozmowy, WOLNO Wam również własną rozmowę nagrywać "do celów dokumentacyjnych".
I zapomnijcie w rozmowach telefonicznych, że istnieje słowo "tak".
"Noo... nie wiem" - to taki salomonowy zwrot. A w ogóle - milczenie jest złotem :)
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!