Szukam dobrego, sprawdzonego i rzetelnego stomatologa, który wyleczy nawet najtrudniejszy przypadek. Zależy mi na tym, aby nie potraktował sprawę po macoszemu, tylko dokładnie wyleczył. Takiego, który ma podejście i odrobinę godności, aby wykonać swoję pracę najlepiej, a nie ściągać pieniądze z pacjenta.
Dr. Wadlewska albo dr Boroń jest naprawdę ok .Widziałem panią dr Kozioł i słyszałem reklamę w radio ,ale ta pani nosi takie okulary że na moje to ma za dużą wadę wzroku na tak precyzyjną robotę ale podobno ciekawa posadzka jest w gabinecie i może warto się przejść obejrzeć
Tylko nie doktor Boroń. Cała moja rodzina zrezygnowała z jego usług bo np. plombe założył jedną pomiędzy 5 a 6 i nie odseparował zębów !!!!!, zawsze widział jakąś plamkę gdzie trzeba było reperować zęba a inny stomatolog nie widział konieczności. Zdecydowanie nie polecam.
Dr.Boroń nie, zrezygnowałem. Polecam dr. Marię Krasoń przyjmuje w gabinecie na pierwszym piętrze nad byłym Kredyt Bank przy ul.Słowackiego.Ciepła, miła, cierpliwa, dzięki jej pracy mam jeszcze dwa zęby po wcześniejszym leczeniu u dr.Boronia.
polecam K.Konopke na ul. Baczynskiego z Lidlem. Nie ma lepszego w Piotrkowie
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!