Mam propozycje, aby mieszkańcy Piotrkowa Trybunalskiego poszli za przykładem mieszkańców Pszczyny oraz Żywca i raz na zawsze rozprawili się ze Strażą Miejską. Wystarczy zebrać podpisy o referendum w sprawie likwidacji Straży Miejskiej. I oczywiście później przyjść do urny i zagłosować. Koniec finansowania tej grupy ludzi z naszej kieszeni. Co wy na to?
Popieram, po co oni są? Żeby miastu kase nabijać. A po 22 nie pracują bo w łeb można oberwać.
Straż Miejską w Piotrkowie należy bezwzględnie zlikwidować, ponieważ jest to jednostka rażąca brakiem profesjonalizmu i mimo istnienia od ponad 20 lat, tej amatorszczyzny nie udało się wyplenić. Wg mnie SM w tej postaci ośmiesza miasto.
http://piotrkowtrybunalski.naszemiasto.pl/serwisy/8024/1655003,bez-sciemniania-czarne-chmury-nad-czarnymi-mundurami,id,t.html
straz miejska raczej kaci bezdomnych. ostatnio do mojej klatki przychodzilo troje bezdomnych 2 kobiety i mlody chlopak. nie pachnialo od nich ale bylo tak zimno ze nie dziwie sie ze sie tu schronili.zrobilem im nawet hetbaty i kanapki bo mi serce pekalo .powiedzieli ze jestesmy z zona pierwszymi osobami jakie zwrocily sie do nich z sercem. ale chyba bylismy i ostatnimi bo po kilku dniach ktos zadzwonil i przyjechala wlasnie STRAZ MIEJSKA ,NIE POWIEM W 100% ale widzialem tego chlopaka z rozwalonym nosem ,i byla krew w windzie . jak straz miejska ma tak chronic obywateli to ja dziekuje. do redakcji ,moze zajmijcie sie jakims sledztwem na ten temat.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!