metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
~piot06.08.2015 09:30

Cz można jakoś zaradzić żeby świniarze nie wylewali tej gnojowicy.

-mania ~-mania (Gość)06.08.2015 13:54

Hodowla być musi ale hodowcy i rolnicy nie mogą być bezkarni. W blokach przy ul. Dmowskiego, w nocy i rano straszny smród, trzeba okna zamykać, a chciałoby się otworzyć dla chłodniejszego powietrza. Smród od strony południowo zachodniej. Zapewne wylewana jest gnojówka, ale też mieszkańcy domów pompują w nocy szamba aby mniej płacić za wybieranie. Może służby ochrony środowiska lub inne, przeprowadziłyby kontrole nad ranem, rano i nałożyłyby kary, bo coś z tym smrodem trzeba zrobić.

cytat

artur.popiel.9 artur.popiel.906.08.2015 14:07

Świnka smakuje, smród niech tak sobie zrobią żeby został na wsi. Aha jeszcze musi być tanio i smacznie.

cytat

erwin ~erwin (Gość)07.08.2015 11:13

ludzie świnie są faszerowane mączką kostną i sterydami to jest smaczne niech sami hodowcy to jedzą.

cytat

ja ~ja (Gość)10.08.2015 15:27

wcale nie tak chętnie wieprzone jemy, ja nie pamietam kiedy jadlam, może rok temu.. o smród też się nie prosiłam..

cytat

reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat