metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
~Ann07.11.2013 15:56

Witam, ten szczeniak trafił do schroniska przez głupich i nieodpowiedzialnych ludzi. Jest jeszcze wesoły i żywy, proszę uratujcie go, zanim się zmarnuje przez pobyt w schronisku:
http://schronisko-piotrkow.pl/photogallery.php?photo_id=3341

Anita36 Anita3613.11.2013 10:13

Jakie dokumenty muszę mieć przy sobie, aby móc adoptować to malutkie szczęście?

cytat

Zanzi Zanzi13.11.2013 10:11

"Anita36" napisał(a):
tylko nie wiem czy mój wielki pies "pokochał by" swojego młodszego braciszka

Z pewnością by było najpierw "ustalenie hierarchii" między nimi :) a potem jeden i drugi już jest członkiem stada.

cytat

Anita36 Anita3613.11.2013 10:02

"Zanzi" napisał(a):

Masz rację, tylko nie wiem czy mój wielki pies "pokochał by" swojego młodszego braciszka.
Jednak zastanowię się nad adopcją, - ten szczeniaczek jest taki śliczny

cytat

Zanzi Zanzi13.11.2013 09:55

"ares1" napisał(a):
schronisko to dla niego wiezienie

Schronisko w Piotrkowie to w ogóle jedna wielka porażka...

"Anita36" napisał(a):
chętnie zaopiekowała bym się nim, ale mam już pieska w mieszkaniu

Często dwa pieski lepiej "funkcjonują" w domu, niż jeden :)

cytat

ares1 ares113.11.2013 08:27

Ja tez bym go przygarnął ale niestety brak warunków :((( a schronisko to dla niego wiezienie :(((

cytat

Anita36 Anita3613.11.2013 08:10

Ale śliczny! Bardzo chętnie zaopiekowała bym się nim, ale mam już pieska w mieszkaniu.
Rozważę jednak tą opcję

cytat

Ann ~Ann (Gość)10.11.2013 17:30

"korek" napisał(a):
Jednak proszę jeszcze raz dojść do prawdy a nie tylko odnosić się do osądu jednej strony i nie wyzywać kogoś od idioty,to jest publiczne pomówienie. Skoro wiesz kogo tak nazwałaś dlaczego się z nim nie skontaktujesz aby to wyjaśnić.

O co Ci chodzi? Po pierwsze wskaż miejsce, gdzie wyzwałam kogoś od idioty:) Po drugie, to raczej nie jest mądre i dobre zostawiać małego szczeniaka w budzie czy kojcu, nie jest mądre i dobre, jeśli psiakiem nikt się nie zajmuje ani go nie pilnuje, prawda?

cytat

korek ~korek (Gość)10.11.2013 14:10

"Ann" napisał(a):
Dobrze wiem, kogo i dlaczego tak nazwałam :) niestety często przez idiotyzm ludzi cierpią zwierzaki. Teraz też tak było, korku

Jednak proszę jeszcze raz dojść do prawdy a nie tylko odnosić się do osądu jednej strony i nie wyzywać kogoś od idioty,to jest publiczne pomówienie. Skoro wiesz kogo tak nazwałaś dlaczego się z nim nie skontaktujesz aby to wyjaśnić.

cytat

Ann ~Ann (Gość)10.11.2013 12:26

"Korek" napisał(a):
Re;do~Ann najpierw proszę dotrzeć do prawdy,skąd i w jakich okolicznościach szczeniak trafił do schroniska, a dopiero potem nazywać kogoś głupim i nieodpowiedzialnym.

Dobrze wiem, kogo i dlaczego tak nazwałam :) niestety często przez idiotyzm ludzi cierpią zwierzaki. Teraz też tak było, korku

cytat

Korek ~Korek (Gość)09.11.2013 19:55

Re;do~Ann najpierw proszę dotrzeć do prawdy,skąd i w jakich okolicznościach szczeniak trafił do schroniska, a dopiero potem nazywać kogoś głupim i nieodpowiedzialnym.

cytat

reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat