metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
~Ann07.11.2013 15:56

Witam, ten szczeniak trafił do schroniska przez głupich i nieodpowiedzialnych ludzi. Jest jeszcze wesoły i żywy, proszę uratujcie go, zanim się zmarnuje przez pobyt w schronisku:
http://schronisko-piotrkow.pl/photogallery.php?photo_id=3341

Zanzi Zanzi07.11.2013 19:06

Śliczny piesek. Lepiej go zabierać szybko z tego schroniska. Bo pobyt tam odbije się na jego psyche i zachowaniu, tak jak w przypadku mojej suni. Szczeniak, zamiast socjalizować się ze światem i otoczeniem, czeka w schronisku na "swojego kogoś". Dużo pracy trzeba potem włożyć w takiego pieska, żeby stał się normalny i ufny.

cytat

Mili ~Mili (Gość)08.11.2013 18:00

Ale słodziak,chętnie bym go wzięła ale mam już dwa kotki w domu

cytat

Korek ~Korek (Gość)09.11.2013 19:55

Re;do~Ann najpierw proszę dotrzeć do prawdy,skąd i w jakich okolicznościach szczeniak trafił do schroniska, a dopiero potem nazywać kogoś głupim i nieodpowiedzialnym.

cytat

Ann ~Ann (Gość)10.11.2013 12:26

"Korek" napisał(a):
Re;do~Ann najpierw proszę dotrzeć do prawdy,skąd i w jakich okolicznościach szczeniak trafił do schroniska, a dopiero potem nazywać kogoś głupim i nieodpowiedzialnym.

Dobrze wiem, kogo i dlaczego tak nazwałam :) niestety często przez idiotyzm ludzi cierpią zwierzaki. Teraz też tak było, korku

cytat

korek ~korek (Gość)10.11.2013 14:10

"Ann" napisał(a):
Dobrze wiem, kogo i dlaczego tak nazwałam :) niestety często przez idiotyzm ludzi cierpią zwierzaki. Teraz też tak było, korku

Jednak proszę jeszcze raz dojść do prawdy a nie tylko odnosić się do osądu jednej strony i nie wyzywać kogoś od idioty,to jest publiczne pomówienie. Skoro wiesz kogo tak nazwałaś dlaczego się z nim nie skontaktujesz aby to wyjaśnić.

cytat

Ann ~Ann (Gość)10.11.2013 17:30

"korek" napisał(a):
Jednak proszę jeszcze raz dojść do prawdy a nie tylko odnosić się do osądu jednej strony i nie wyzywać kogoś od idioty,to jest publiczne pomówienie. Skoro wiesz kogo tak nazwałaś dlaczego się z nim nie skontaktujesz aby to wyjaśnić.

O co Ci chodzi? Po pierwsze wskaż miejsce, gdzie wyzwałam kogoś od idioty:) Po drugie, to raczej nie jest mądre i dobre zostawiać małego szczeniaka w budzie czy kojcu, nie jest mądre i dobre, jeśli psiakiem nikt się nie zajmuje ani go nie pilnuje, prawda?

cytat

Anita36 Anita3613.11.2013 08:10

Ale śliczny! Bardzo chętnie zaopiekowała bym się nim, ale mam już pieska w mieszkaniu.
Rozważę jednak tą opcję

cytat

ares1 ares113.11.2013 08:27

Ja tez bym go przygarnął ale niestety brak warunków :((( a schronisko to dla niego wiezienie :(((

cytat

Zanzi Zanzi13.11.2013 09:55

"ares1" napisał(a):
schronisko to dla niego wiezienie

Schronisko w Piotrkowie to w ogóle jedna wielka porażka...

"Anita36" napisał(a):
chętnie zaopiekowała bym się nim, ale mam już pieska w mieszkaniu

Często dwa pieski lepiej "funkcjonują" w domu, niż jeden :)

cytat

Anita36 Anita3613.11.2013 10:02

"Zanzi" napisał(a):

Masz rację, tylko nie wiem czy mój wielki pies "pokochał by" swojego młodszego braciszka.
Jednak zastanowię się nad adopcją, - ten szczeniaczek jest taki śliczny

cytat

reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat