Czy możecie polecić jakąś salę weselną w Piotrkowie bądź okolicach?
Polecam serwis http://www.gdziewesele.pl/Piotrkow-Trybunalski/ tam znajdziecie sprawdzone sale weselne z Piotrkowa i okolic a także zespoły, DJ, auta do ślubu i inne firmy z branży, które pomogą Wam w organizacji wymarzonego przyjęcia weselnego
Pani Mikołajek,koncz wacpani wstydu oszcędż,tak sie pani rozszalała nawet na propertynews jako goscowa125,tam tez pania znaja,Pani juz podziekujemy,mieliscie swoja chwile i nie wykorzystaliscie jej tylko narobiliscie długów wspólnikom a teraz ich obsmarowujecie,dlaczego maja spłacac wszystkie wasze zadłużenia i tak część spłacili,a wy sie mscicie ze bez was Arrest funkcjonuje i o dziwo!!! bez terażniejszych długów,dajcie juz spokój bo to wy powinniśće sie wstydzic,podkulcie ogony i zmykajcie do lasu zeby was nie znależli
wczoraj mielismy komunie dziecka -jeszcze nigdy nie byliśmy na takiej pięknej sali,obsługa ,jedzenie,dekoracje-istna bajka, brawooo,chodzimy często do lokali ale ten nas zdecydowanie zachwycił pod każdym względem,załodze która przygotowała przyjecie komunijne i właścicielom szacunek,dziekujemy
sala radzikowskich w wolborzu?a ktos słyszał czy saneoid tam zaglada?podobno nie maja pozwolenia
polecam sale bankietową w Wolborzu na Garncarskiej pod lasem byłam widziałam i się zdecydowałam.
Hej,
czy ktoś z Was był lub słyszał o sali Dresso w Sulejowie?
Będę wdzięczna za każdą informację:)
byliśmy na weselu w ARRESTO 8/9 wrzesnia 2012r. bajka pod każdym względem,prosze przyjśc i zobaczyć takiego miejsca można pozazdrościć,wszystko dosłownie wszystko na bardzo wysokim poziomie,jedzenie,dekoracje na 10+,sala piękna,było tak kolorowo że oczami jedliśmy,zespół muzyczny też świetny,nawet światła na sali sa kolorowe
byłam tam na balu karnawałowym zabawa była świetna, ale ogólnie kiepsko strasznie
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!