Czy w końcu Chojniak wywiązał się z obietnicy i przeznaczył jakiś miejski lokal dla stowarzyszenia??? Pytam bo chętnie podpisuje się pod Trybunałami ale na tym koniec. Może w Chojniatece znajdzie się jakieś miejsce skoro do tej pory nie może znaleźć a ma takowe!!!
W cuda wierzysz? Chojniak i spełniona obietnica...
"Można jeszcze lepiej, bp kocham Piotrków! Całym sercem..."
Piotrkowiaku, a co ma stacja BP do tematu? Przyganiał kocioł rondlowi, he he he.
A kogo interesuje jakieś stowarzyszenie. I co ty chcesz od prezydenta ty wiecznny malkontencie pokaż ze można i samposzukaj lokalu
Czemu nie podpisałeś się swoim nickiem??? No tak Chojniak jest od brania kasy i spełniania swoich fanaberii!!! A gdybyś Krzysztof chciał wiedzieć to sam zadeklarował pomoc w znalezieniu lokalu!!! Więc jak widzisz Jego obietnice są nic nie warte :(((
Jak na razie to ty jesteś śmieszny!!! Szukają kogoś do pilnowania placu pod Chojniatekę :)))
Tak że po raz kolejny Chojniak słowa nie dotrzymał!!!
z tego co wiem, to kilka osób już nie chce się podpisywać pod działalnością stowarzyszenia, w zeszłym roku było fajnie na trybunałach, ten rok to totalna porażka. stowarzyszenie podobno jest non profit, a trybunały to typowe targi komercyjne. śmiem twierdzić, że cała działalność stowarzyszenia, jak i jego założenie, są tylko po to by ciągnąć trybunały...
w zeszłym roku jeden pan z tego stowarzyszenia wystawiał makietę w bełchatowie w jakiejś galerii, dostał za to pieniądze od zleceniodawcy. non profit, ok jeżeli kasa trafiła na konto stowarzyszenia...
sali bym temu stowarzyszeniu nie dawał, przykro mi, ale w działalności jego jest wiele niejasności i niedomówień.
Piotrków to małe miasto i każdy każdego zna, mniej lub trochę więcej, a o tym stowarzyszeniu tyle wiem bo znam jednego byłego członka. bardzo niepochlebnie się o nim wypowiadał.
to tyle w temacie z mojej strony, życzę temu stowarzyszeniu powodzenia, a będzie mu potrzebne...
pozdrawiam
Niestety nie jest to prawda z tym Bełchatowem ponieważ to ja wystawiałem się w galerii i nie dostałem od zleceniodawcy żadnych pieniędzy prócz serwowanego posiłku przez organizatora więc nie siej fermentu.
Co do tegorocznych Trybunałów to wynikło to z tego iż na tą datę było przypisane kilka imprez modelarskich. A skoro były członek to wiele swoją osoba nie wnosił :)))
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!