metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
~Panna Młoda04.03.2015 09:12

Co sądzicie o tym miejscu?

Zanzi Zanzi12.03.2015 09:26

Skoro "tak właśnie działa hyde park", to dlaczego nawet moderator zwracał uwagę ludziom, którzy enty raz zakładają ten sam wątek, jako nowy?
Wy nie wiecie, co to jest Hyde park na forum? Jasne, jest to miejsce na wątki tzw. "off-topic", ale nie pisanie ciągle tego samego od nowa.Tylko tu, na tym jednym forum spotkałam się z taką dziwną tendencją ;)

cytat

szostak ~szostak (Gość)12.03.2015 08:37

On tego nie rozumie tylko trzeba mu współczuć

cytat

tutaj tutaj11.03.2015 23:28

Zanzi, tak właśnie działa HYDE PARK...

cytat

Zanzi Zanzi11.03.2015 13:46

Ludzie czy Wy nie możecie sobie założyć jednego wątku pt. "wesela" i tam pisać o salach, orkiestrach, jedzeniu, sukniach?
Ale nie, lepiej zaśmiecać hyde park, ciągnąć kolejny już wątek, o tym samym, aż do znudzenia i wyrzygania... ;)

cytat

byłem ~byłem (Gość)11.03.2015 10:04

Jako że ten wątek podjął właściciel to odpiszę - zwykła kuchnia, prosta jak za PRL na kolana nie rzuca.Udka, biogos, pieczarki , rosół, schabowy i cos robią ale błądzą.

cytat

master_007 ~master_007 (Gość)08.03.2015 14:51

mieliśmy tam własne wesele w 2012 roku i nie mamy żadnych zastrzeżeń co do tego miejsca. Możemy je szczerze polecić, tym bardziej że potrzebne nam był miejsca noclegowe dla naszych gości, które też były w przystępnej cenie i warunkach.

cytat

kakaca ~kakaca (Gość)04.03.2015 10:36

Miałam tam wesele córki na 100 osób, świetne jedzenie, miła obsługa , wszystko wypadło ok .

cytat

reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat