Witam wszystkich. Bardzo zależy mi na odnalezieniu mieszkańca z Piotrkowa. Wiem o nim tyle że ma na imię Artur, ma 29 lat i pracuje w sporej firmie, zajmuje się rachunkowością. Bardzo proszę o pomoc, to bardzo pilna sprawa. Informację proszę wysłać na e-maila mkurowski1995@wp.pl
Z góry dziękuję za pomoc
izalza, wlasnie chodzi o to ze obracal tylko1 i 17 letnie. Wiadomo czy młodsze tez?
A i owszem. Zjeżdża do mnie 3-4 razy w miesiącu, zrobi mi dobrze i tak to leci. Super facet.
Wiola,ty zadowolisz sie starym dziadem?No daj spokoj.Lepszy mlody,poczatkujacy maz.Jeszcze nie wie za wiele o malzenstwie.A juz nim zona ciora ,przynies ,wynies,kup,ugotuj.Wiec on oszolomiony nie wie co czyni.Mlodzi najlepsi.
Poza tym goscia ,ktorego szukaja powinni w dupe pocalowac,ze pokazal na czym polega sex :D bo tylko po to przyjezdzal a one szukaly,to czego nie mialy. :D Bajke mial dobra ,to i przyjemnosci rowniez mial :D
ID Logistic (Gość) uwazaj tam w swojej firmie żeby cie jakis Ukrainiec nie wyrolował :)
:)no samo życie,czytając te komentarze. Poprawił mi się humor. Tak to jest,ktoś do panny przyjeżdża. Zapewne wie po co,tylko nie zawsze mówi. Gorzej jak ręka losu,go kiedyś sięgnie. W sumie wiola powiedziała wszystko w temacie Wiola (Gość). Samo życie.....
Najbardziej podobają mi się faceci dojrzali z kasa , nieważne że żonaci - można ich rozwieść.Najważniejsze żeby mieli dom, samochód, żebym nie musiała tyrać i dorabiać się i wejść na gotowe. najlepiej starszy ode mnie żeby zabiegał o mnie bo ma przy sobie młode ciałko.Najlepiej z takim od razu zajść w ciążę albo jedna po drugiej żeby już nie znalazł następnej bo musi się bać że nie wyrobi z alimentami.Tacy faceci są poszukiwani.
Przecież takich "amantów" na świecie mnóstwo. Czemu akurat ten jeden poszukiwany, czyżby to Casanova naszych czasów? ;)
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!