Gdzie załatwić żeby było najtaniej.Kombinuję czy nie pojechać do Pabianic do CUK bo tak mi sugeruje znajomy.Już dzwoniłam do kilku ubezpieczycieli, ale gubię się w tych ofertach.
AXA sobie weź lub mBank
W Sulejowie jeszcze dziewczyna ma jakiś multi ubezpieczyciela i tanio jest.
ipolisa.pl - poszukaj, mi o dziwo najtaniej wyszło z wszystkich ofert PZU (?) Polecam punkt na Armii Krajowej w stołówce w budynku Policji.
Patrzyłam , ale oni mają tylko 14 towarzystw, a CUK 16
A nawet jeszcze raz sprawdziłam i wyszło mi znowu na korzyść CUK, bo mają większą ofertę niż myślałam - 20 towarzystw.
mnie najtaniej OC wyszło w liberty, więc może tam sprawdz
Jako świeżak wiadomo,że super oferty nie dostaniesz, też to przerabiałem.Ja w Cuk nie kupowałem, ale kalkulator ich znam, sensownie wygląda.Z 20-stu towarzystw to już jest w czym wybrać.
Nawet nie wiedziałam,że jest taki kalkulator do liczenia OC.A u nas nie ma Cuk?
Ja kupowałem w Łodzi na Piotrkowskiej, ale faktycznie do Pabianic masz bliżej.
Mam pytanie do osób, które wypowiadały się w tym temacie. Czy teraz po roku jesteście zadowoleni z tych polis , które kupiliście? Ja będę w grudniu ubezpieczać auto i ciekawi mnie czy np. te najtańsze ubezpieczenia znalezione przez kalkulator cuk są dobre,czy u Was się sprawdziły?
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!