metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
~żona29.05.2015 09:52

Witam. Chciałabym zasięgnąć opini osób, które miały operację na przepuklinę w Przychodni Medicall. Operacja ma być normalna, nie laparoskopowa. Podobno 1,5 godziny po operacji mozna iść do domu. Tak powiedział lekarz. Trochę obawiam sie tej "szybkości" i tego , że w domu różnie można się czuć. W szpitalu są lekarze , pielegniarki. Można zawsze poprosić o pomoc. Niestety na operacje w szpitalu termin podali za rok. Proszę osby, które miały taka operacje o opinię. Pozdrawiam

Zanzi Zanzi29.05.2015 12:12

Otworzą Ci brzuch, a po 1,5 godz. wyślą do domu? Ale jazda :) Czyli ledwo otworzysz oczy i wypad :) Ja bym się tak bała.

cytat

Miki ~Miki (Gość)02.06.2015 08:48

Nie polecam. Przepukliny w Medicallu operuje dr Trzeciak -lekarz tylko z nazwy-. Swego czasu odmówił operacji u pacjenta 80-letniego - cytat "w tym wieku już się nie operuje"- efekt przepuklina znacznie się powiększyła, utrudniając normalne funkcjonowanie. Pacjent jest już na szczęście po operacji w szpitalu "Kopernika" w Łodzi, operował dr Jacek Cywiński bardzo dobry chirurg -szczerze polecam

cytat

Irena ~Irena (Gość)03.06.2015 15:14

"Zanzi" napisał(a):

Po operacji przepukliny zostaje się na oddziale i wychodzi dopiero po co najmniej 12 godzinach.
Polecam All Med. Łodź ul. Wyszyńskiego 29 - bardzo miła obsługa a przede wszystkim fachowość w 100 %.

cytat

Monia ~Monia (Gość)04.06.2015 08:55

Ja miałam taki zabieg w Medicallu nie było żadnego problemu. Wiadomo że po zabiegu jest się słabym ale ja wolę dochodzić do siebie w domu niż w szpitalu. Ani lekarz ani pielegniarka nie byli mi do niczego potrzebni a za to mialam ciszę i spokoj. Zabieg mialam w piatek wieczorem, przez weekend leżałam w łóźku a w poniedzialek juz byłam na nogach a we wtorek w pracy

cytat

Elwira ~Elwira (Gość)05.06.2015 10:28

"Monia" napisał(a):

Gratuluje mocnego organizmu - nie sądź innych swoją miarką.

cytat

reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat