Witam. Chciałabym zasięgnąć opini osób, które miały operację na przepuklinę w Przychodni Medicall. Operacja ma być normalna, nie laparoskopowa. Podobno 1,5 godziny po operacji mozna iść do domu. Tak powiedział lekarz. Trochę obawiam sie tej "szybkości" i tego , że w domu różnie można się czuć. W szpitalu są lekarze , pielegniarki. Można zawsze poprosić o pomoc. Niestety na operacje w szpitalu termin podali za rok. Proszę osby, które miały taka operacje o opinię. Pozdrawiam
Otworzą Ci brzuch, a po 1,5 godz. wyślą do domu? Ale jazda :) Czyli ledwo otworzysz oczy i wypad :) Ja bym się tak bała.
Nie polecam. Przepukliny w Medicallu operuje dr Trzeciak -lekarz tylko z nazwy-. Swego czasu odmówił operacji u pacjenta 80-letniego - cytat "w tym wieku już się nie operuje"- efekt przepuklina znacznie się powiększyła, utrudniając normalne funkcjonowanie. Pacjent jest już na szczęście po operacji w szpitalu "Kopernika" w Łodzi, operował dr Jacek Cywiński bardzo dobry chirurg -szczerze polecam
Po operacji przepukliny zostaje się na oddziale i wychodzi dopiero po co najmniej 12 godzinach.
Polecam All Med. Łodź ul. Wyszyńskiego 29 - bardzo miła obsługa a przede wszystkim fachowość w 100 %.
Ja miałam taki zabieg w Medicallu nie było żadnego problemu. Wiadomo że po zabiegu jest się słabym ale ja wolę dochodzić do siebie w domu niż w szpitalu. Ani lekarz ani pielegniarka nie byli mi do niczego potrzebni a za to mialam ciszę i spokoj. Zabieg mialam w piatek wieczorem, przez weekend leżałam w łóźku a w poniedzialek juz byłam na nogach a we wtorek w pracy
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!