Wybieram się na ferie(na narty) i planuje zakup bielizny termoaktywnej/oddychającej. Co sądzicie o bieliźnie firmy SPORTSIMO ?? Czy polecacie ? Pojawiła się na allegro w bardzo dobrych cenach. Czy warto ją kupić,czy lepiej zainwestować w dużo droższą tego typu odzież ? Proszę o wasze opinie.
czy nie uważasz że jeden taki post na forum powinien Ci wystarczyć?
Te ciuchu można kupić u nas w mieście na ul. Słowackiego. Osobiście tez mnie to zainteresowało i poszedłem sprawdzić. Ostatecznie jednak wstrzymałem się z dwóch powodów. Na zdjęciach może i dość fajnie wygląda ale po rozłożeniu i dotyku to jakoś tak mi się odechciało kupić. Taka bielizna powinna być dość elastyczna żeby się dopasowała dobrze do ciała, a ta którą obejrzałem wyglądała jak po 16 praniach do tego dość cienka jak na "ciepłą" bieliznę na pierwszą warstwę. Ostatecznie przesądziła dość wysoka cena w porównaniu do jakości. No ale być może się mylę bo nie nosiłem tego więc nie sprawdziłem w boju, jednak nie przekonało mnie jej obejrzenie bo mam porównanie z innymi tego typu produktami z innej POLSKIEJ firmy.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!