metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
~super_online13.01.2011 14:39

Wybieram się na ferie(na narty) i planuje zakup bielizny termoaktywnej/oddychającej. Co sądzicie o bieliźnie firmy SPORTSIMO ?? Czy polecacie ? Pojawiła się na allegro w bardzo dobrych cenach. Czy warto ją kupić,czy lepiej zainwestować w dużo droższą tego typu odzież ? Proszę o wasze opinie.

Katarzynkatoma ~Katarzynkatoma (Gość)14.01.2011 20:35

czy nie uważasz że jeden taki post na forum powinien Ci wystarczyć?

cytat

Paweł ~Paweł (Gość)20.01.2011 22:48

Te ciuchu można kupić u nas w mieście na ul. Słowackiego. Osobiście tez mnie to zainteresowało i poszedłem sprawdzić. Ostatecznie jednak wstrzymałem się z dwóch powodów. Na zdjęciach może i dość fajnie wygląda ale po rozłożeniu i dotyku to jakoś tak mi się odechciało kupić. Taka bielizna powinna być dość elastyczna żeby się dopasowała dobrze do ciała, a ta którą obejrzałem wyglądała jak po 16 praniach do tego dość cienka jak na "ciepłą" bieliznę na pierwszą warstwę. Ostatecznie przesądziła dość wysoka cena w porównaniu do jakości. No ale być może się mylę bo nie nosiłem tego więc nie sprawdziłem w boju, jednak nie przekonało mnie jej obejrzenie bo mam porównanie z innymi tego typu produktami z innej POLSKIEJ firmy.

cytat

reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat