Czy spotkaliście z niemiłą wręcz chamską obsługą w tej Biedronce? Panie z wielką łaską udzielają informacji, są bardzo niemiłe dla klientów przy kasie. Człowiek nie ma ochoty robić tam zakupów. Czuje się jak intruz. Szczególnie jedna z pań zachowuje się paskudnie. Sytuacja ma miejsce już od długiego czasu.
W każdym sklepie znajdzie się taka nadęta baba bez kultury, która swoją pracę traktuje jak karę.
Ogólnie obsługa się nie nadaje, bałagan na sklepie, towar nierozpakowany zalega w alejkach.
Rejonowy wpada tam w piątek po 16 po tanie piwo (ot taki poziom nadzoru).
Kiedyś będąc w tej biedronce chłopak opowiedział mi żart i zaczęłam się śmiać (cicho jednak było widać że chichoczę) po czym podeszłam do kasy i płacąc jedna ze sprzedawczyń kazała pokazać zawartość mojej torebki. Zrozumiałam że pani wywnioskowała że skoro się śmieję to a pewno coś kradnę. Poczułam się urażona.
Szanowna Pani może tak mniej nerwów a więcej zrozumienia. Nie raz byłem świadkiem kiedy to "nerwowy" klient wyładowuje swoja frustrację na nie winnych pracownikach - no bo "ICH MOŻNA".
Nigdy nie spotkałem się z nieodpowiednim zachowaniem personelu tego sklepu. Idź kobieto wyładuj swoje zdenerwowanie gdzie indziej i nie marudź a tak kolokwialnie "nie zawracaj ...........y".
ogólnie ochrona jak i obsługa ssie
wymiana ludzi powinna poprawić sytuację
To po prostu zwróć jej uwagę że jest niekulturalna i tyle. Chamstwo trzeba tępić. 97-300 vel Krzysztof wie coś o tym :)))
Jak dla mnie obsługa bez zastrzeżeń a bywam tam regularnie. Za to widuję zniecierpliwionych emerytów którzy wiecznie się śpieszą. Ciekawe dokąd, bo zapewne nie do pracy.
jak się ma muchy w nosie i chodzi wiecznie na wszystkich obrażony to nikt się na siłę do Ciebie nie będzie uśmiechał! Robię tam zakupy często i zawsze witają mnie z uśmiechem, nawet jak mają mnóstwo pracy, bo ja się uśmiecham!! :P miłego dnia Piotrkowianko :)
Nigdy się nie spotkałem tam z niemiłą obsługą, za to kilkukrotnie jedna ze sprzedawczyń zaskoczyła mnie pozytywnie. Wychwyciła żonę w ciąży w kolejce i obsłużyła w pierwszej kolejności.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!