https://www.facebook.com/Nie-czytam-Gazety-Trybunalskiej-1073186112775119/
Uważać na Baryłę. Nie kraść z puszek, bo was... zapuszkuje!
Ja nie czytam GT ponieważ to piśmidło nie nagłaśniało szlachetnej zbiórki WOŚP.
Ta gazeta to już się nie ukazuje. Nie ma jej w żadnym kiosku, ani w żadnym sklepie. Sprzedawcy nawet mówią, że nigdy takiej gazety nie mieli w sprzedaży, choć różne były, owszem, ale poupadały czasem. Więc o co kaman?
No, ale z tym karambolem to daliśmy ciała! Na szarym końcu! Kompromicha.
A my tam czytamy. My czytamy! Mogę powiedzieć że w tej chwili jest nas już czwórka. Może taka ilość czytelników d...y specjalnie nie urywa ale ważne jednak że stale rośnie !!
Ja czytam. BojÄ siÄ, Ĺźe jeĹźeli nie bÄdÄ czytaÄ, to redaktor i wydawca poda mnie do sÄ du w trybie prywatnoskargowym albo zrobi na mnie doniesienie do prokuratury. WyraĹşnie o tym informuje na swoim blogu, Ĺźe przygotowuje kolejnych 8 pozwĂłw. W ten sposĂłb narobiĹ on juĹź kĹopotĂłw wielu ludziom, a poniewaĹź ja chcÄ mieÄ ĹwiÄty spokĂłj, no wiÄc wolÄ czytaÄ i juĹź. Nawet nieraz moĹźna mieÄ z tego niezĹy (i darmowy) ubaw.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!