Jaki weterynarz z Piotrkowa jest godny polecenia?
Korytarz jest wąski i ciemny, ogólnie jest mało miejsca, tym bardziej że było tam dużo osób. Mnie, jako "damie", nie byłoby wygodnie stać tam ze trzy godziny, z moim zestresowanym, czterdziestokilowym psem. Wysokość w kłębie psa podam Ci później, bo nie pamiętam ;)
Jesteś "normalna", więc zrozumiesz, że każdy wybiera się tam, gdzie mu najbardziej pasuje :)
Bez przesady opisałaś ten korytarzyk jako bardzo wąski , nie przesadzaj Damo, a cóż to za wielkiego pieska masz że nie zmieścił się w korytarzu szerokości 1,5 metra ?
Raz byłam na Łódzkiej u w/w weterynarza. Wchodzę z moim wielkim "piesem", a tam wąski korytarzyk, obładowany paniami (każda z kotkiem lub yorkiem na kolanach), ciemno, ciasno. Weszłam i wyszłam. Pewnie dobry ten weterynarz, ale warunki przychodni kiepskie. Zostaję przy Daniłowskiego :)
Ja również polecam Optivet na łódzkiej. Piesio wyleczony, doktor bardzo miły i nie zdziera kasy jak Wojtania.
Chyba Pan Przemysław , anie Paweł, co?
Kasa rządzi niestety :(
Optivet też jest dobry, pan Paweł współpracuje z weterynarzami z Daniłowskiego , można u niego prześwietlić zwierzaka i doradzi.
Tak dla odmiany ;p
http://optivet.pl/
A teraz napiszcie 50 razy: ul. Daniłowskiego.
Ja również polecam na ul.Daniowskiego. Świetna opieka i wykwalifikowani weterynarze.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!