Witam. Zajmuję się tematem - MUZYKA od 16-tego roku życia.
Dziś mam 42 lata, gram i (posiadam) instrumenty - keyboard.
Chciałbym poznać się z kimś, kto chciałby zagrać ze mną w duecie. Muzyka która mnie interesuje to - klasyka - muzyka "poważna", elektroniczna (z wykorzystaniem komputerów), ballady romantyczne.
Jeśli ktoś gra na instrumencie klasycznym, lub elektronicznym i jest zainteresowany - współpracą, proszę o kontakt. Narazie meil na adres arkadiusz0306@interia.pl
W jakim sensie ta współpraca?
Współpraca - wspólne granie (na początek oczywiście, zgranie się). Mój priorytet to robienie czegoś dla sztuki, komercja jest dla mnie na drugim miejscu. MUZYKĘ można sprzedać, ale najpierw trzeba ją stworzyć.
Jeszcze raz - współpraca (mieszkam w centrum Piotrkowa Tryb.) - na początek wspólne "dogadanie" się co do muzyki, - pózniej zobaczymy, co można osiągnąć.
Ps. Mam na swoim 'koncie" kilka występów publicznych, chyba z dużym powodzeniem.
róbta to i tyle - muzyka, której z góry się zakłada, że będzie ona poważna czy disco polo może być słaba, można stworzyć własny gatunek tak jak kiedyś powstały inne - grać nie gadać
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!