Kosmetyczka w Piotrkowie,która robi manicure, ale czysto,nie na pilnikach po 30 klientkach.Proszę o opinie.Dziękuję
https://www.facebook.com/Fabryka-Paznokci-378925279263826/. Ja dojeżdżam z Łodzi paznokcie są dopracowane i wszystko jest czyste każda klienta posiada podpisane dla siebie narzędzia
Polecam Klinike Nail Spa,czysciutko i profesjonalnie wykonany manicure który tam kocham !
MetropoliSpa owszem ale tylko Pani Magda bo ta druga nie pamiętam imienia , tragedia po całej linii, robi na odwal się , nic się nie przykłada
Polecam dziewczyny z MetropoliSpa przy Guljanie, czysto, higienicznie super atmosfera , wszystko na wysokim poziomie, a ceny jak wszędzie :)
Dziekuję.Bo to co się wyrabia w tej branży to woła o pomstę do nieba,większość tych pseudo kosmetyczek to porażka,zero jakiejkolwiek higieny.
Polecam Agnieszkę z salonu przy ulicy 9-go Maja. Nie znam dokładnie nazwy salonu ale kilka razy robiłam tam paznokcie. Z resztą nie tylko tam chodziłam, ale u niej nie było nigdy żadnych zarzutów. Czysto, ładnie i solidnie.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!