Wita,
zdeczka mi się zachorowało na grypę. Rodzinny przpisał mi Tamiflu. Za bardzo nie wiedziałem co to za lek i przede wszystkim...ile kosztuje!! Wchodze do pierwszej apteki - 120zł, do drugiej - 115zł i myślałem ze sie załamie! W necie wyczytałem, że Juventa ma jaką promocje na ten lek, ale tu pojawia sie problem, bo wiem gdzie ona u nas w Piotrkowie jest;-/. A na ich stronie internetowej nie mogłem znaleźć. MOże mi ktoś pomóc, ale to szybko, bo recepta wygasa a poza tym dalej choruje..
Rok temu miałam grypę,oczywiście lekarz i takie tam,Tamiflu właśnie ....kurcze jak ja to dziadostwo wzięłam to dopiero się mi narobiło...
Tragedia wszystkie objawy nie pożądane ,które były na ulotce dostałam,myślałam że wykorkuje,rany nigdy więcej...
To wiesz czy nie wiesz? A wystarczyło wpisać w google i wyskoczy: http://www.zumi.pl/1839286,Apteka_Juventa,Piotrkow_Trybunalski,firma.html
- czyli przy Tesco.
Ewentualnie apteka w hali targowej
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!