metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
~EARLOTH23.01.2013 13:31

ROZUMIEM ŻE NIE MOŻNA W NASZYM MIEŚCIE KARMIĆ GOŁĘBI.
ALE ZIMĄ W TAKI MRÓZ TO CHYBA MOŻNA?
PORADŻCIE CZY MÓGLBYM JE KARMIĆ W TAKI MRÓZ!CZY DOSTAL BYM MANDAT? PROSZE ODPOWIEDZCIE!

lit ~lit (Gość)31.01.2013 20:24

To miasto jest chore. Popatrz na Kraków. W tym mieście żyje się tylko dobrze lekarzom, nauczycielom i radnym oraz posłom. Możesz karmić tak żeby nikt nie zauważył bo ci zrobią fotkę. Najlepiej wieczorem wysyp co masz dać i masz spoko bo rano ptaki to zjedzą. Nie dawaj im tylko cały czas w tym samym miejscu bo się znorowią. Są wyznaczone miejsca w okresie od chyba 15 września do 15 marca ale nikt tych miejsc nie oznakowuje ani nie odgarnia śniegu. Jaka władza takie miasto.

cytat

wujek dobra rada ~wujek dobra rada (Gość)30.01.2013 13:18

"golebiom-mowimy-stanowcze-nie" napisał(a):
jak chcesz karmić ptaszki to kup sobie kanarka. ja mieszkam w czteropiętrowym bloku na 4 piętrze i dość mam gołąbków i tych co je dokarmiają. mam regularnie zas.ane wszystkie parapety, balkon i szyby.

Dobrze, że krowy nie latają.

cytat

tatabereta ~tatabereta (Gość)29.01.2013 15:42

Prosisz i masz http://www.piotrkow.pl/nasze-miasto/aktualnosci/zasady-dokarmiania-ptakow .Tylko że nikt tego nie przestrzega.Tym co moi sąsiedzi wywalają na trawnik można świnię nakarmić takie ilości !Trzeba dokarmiać ptaki ale gołębie ? To tak jakby dokarmiać szczury !

cytat

żenada ~żenada (Gość)29.01.2013 14:49

karmniki wiesza sie na dzrewach i nie ma zasr...parapetów

cytat

gołębiom mówimy stanowcze nie ~gołębiom mówimy stanowcze nie (Gość)28.01.2013 21:21

jak chcesz karmić ptaszki to kup sobie kanarka. ja mieszkam w czteropiętrowym bloku na 4 piętrze i dość mam gołąbków i tych co je dokarmiają. mam regularnie zas.ane wszystkie parapety, balkon i szyby.

cytat

reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat